- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
ArchElf #1664 üzenetére
A probléma megoldását, meg úgy képzeltem el, hogy ugye van ez az eddig kész kockák amik kattintásra reagálnak, egyenlőre csak nullákat tartalmaz. Azt szeretném elérni, hogy az egyes (véletlenszerűen) kikevert kockák közül valamelyikbe ilyen logóféleségek lennének hajóképpen, amiket ha eltalálok eltünik.
A másik gondom az az, hogy torpedószerűen, azt hogyan tudom megadni, mint a tipikus torpedós játékokba, hogy akörül számok vannak ahol van torpedó, és ahol meg nincs ott nullákat adjon ki cellaértéknek, ha rákattintok egy kockára.
Én valahogy így "lebutítva" képzeltem el, de sztem ez is jó lehet. Ötletek, tippek?
Bár lehet a második rész felesleges is, cska egyenlőre jeleket kreáljon, amiket véletlenszerűen keverjen meg, és nyomásra megjelenjennek (a hajók)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest