Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draker
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Kéne egy kis segítség:
Adott egy comboBox, és a MouseEnter esemény segítségével már megoldottam, hogy egy textBox jöjjön létre. Ez szépen működik is, a létrejövő textBox koordinátáit beállítottam az egér jelenlegi koordinátáira (és természetesen el is tűnik a textBox, ha elviszem az egeret a comboBox-ról) - ez amolyan súgó szerű akarna lenni.Azonban a problémám az, hogy a létrejövő textBox nem a comboBox felett, hanem mögötte jelenik meg (ezért nem olvasható benne a szöveg), hogy tudom azt beállítani, hogy a létrejövő textBox minden felett látszódjon?
Gondolom a megoldás egy paraméter állítással megoldható, én már kipróbáltam mindent, és olvasgattam a fórumokon (angolon is persze), de sajna nem találtam megoldást.
Kezdő vagyok még és bocs, ha hülyeségeket is írok néha, de ez most nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm, ha valaki tud nekem segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest