Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
martonx
üzenetére
Kinézete alapján fogtam rá, hogy objektum orientált. Vagyis számomra érthetetlenül túlkomplikált.
Könyvhöz még nem jutottam hozzá, internetről próbáltam beletanulni a VBS programozásba. A legzavarosabb számomra az, hogy meddig VBS és honnan Visual Basic.
Az MS-nek a honlapján folyton összezavarodtak (csak nekem ?
) az információk, az előbb még egyértelműen VBS magyarázat volt előttem, aztán egy óvatlan katintás után már lehet, hogy C#.)
(Ja, elfelejtettem, hogy Commodore 64-en is írtam Basic nyelven programot. Innen gondoltam, hogy csak fog ez menni valahogy.)
Meg arra gondoltam, hogy a makro programokról is illő lenne már egy keveset tudnom, ha egyszer már a PDP-8 TECO macrojában annak idején teljesen otthon voltam.A .hta -hoz jól gondolom, hogy a HTML-en keresztül vezet egy bizonyára göröngyös út ?
(A WEB lap készítésbe is bele kellene már csapni, kezd ciki lenni, lassan már a nagycsoportosok is csinálják az oviban.)Átolvastam már néhány könyvet Java, C, Webvilág) a mostanában elterjedt nyelvekről, sajnos azt tapasztaltam, hogy a Lőcs Gy. Fortran IV, könyvével ellentétben egyik sem egy komplett leírás, hanem vagy az elejéből, vagy a "magasabb" részéből ír le valamennyit.
A Clipper5-öt is rongyosra olvastam, miközben folyamatosan fejlesztettem a programjaimat, de ott is tapasztaltam, hogy nem mindig komplett egy utasítás, fv. leírása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5470 Ultrabook i5-6300U/16GB/256SSD/Win11Pro
- iPhone 15 Pro 512GB gyári független új akku!!! Hibátlan 3 hónap jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Könyvhöz még nem jutottam hozzá, internetről próbáltam beletanulni a VBS programozásba. A legzavarosabb számomra az, hogy meddig VBS és honnan Visual Basic.
) az információk, az előbb még egyértelműen VBS magyarázat volt előttem, aztán egy óvatlan katintás után már lehet, hogy C#.)