Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
Elnézést a késői válaszért, először is köszönöm mindenkinek a segítséget Apollo17hu válasza jött be, utána láttam csak Delila_1 javított válaszát, amikor már kész voltam.

Viszont most egy ennél szerintem nagyságrendekkel nehezebb kérdéssel jönnék. Gyakorlatilag ugyanez lenne a feladat mint előbb, vagyis adott egy sor vagy sorok, amelyeket duplikálni kéne. A probléma már ott kezdőik, hogy a cellákban nem egyszerű értékek vannak, hanem formulával számoltak. Tehát ha lefut a script, akkor nem cask simán át kéne másolni az értékeket, hanem adott esetben a formulákat is. Mindezt úgy, hogy akár generikus is legyen. (tehát offszetelje el a cellát megadott értékkel, amennyibe kéne)
Amit még szeretnék, az pedig az, hogy legördülő menüvel lehessen választani a létrehozott másolatokból, tehát minden egy helyen lenne.
A könnyebb érthetőség kedvéért hoztam is egy példát rá:
És felfedve a formulákat:
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs