Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
Elnézést a késői válaszért, először is köszönöm mindenkinek a segítséget Apollo17hu válasza jött be, utána láttam csak Delila_1 javított válaszát, amikor már kész voltam.
Viszont most egy ennél szerintem nagyságrendekkel nehezebb kérdéssel jönnék. Gyakorlatilag ugyanez lenne a feladat mint előbb, vagyis adott egy sor vagy sorok, amelyeket duplikálni kéne. A probléma már ott kezdőik, hogy a cellákban nem egyszerű értékek vannak, hanem formulával számoltak. Tehát ha lefut a script, akkor nem cask simán át kéne másolni az értékeket, hanem adott esetben a formulákat is. Mindezt úgy, hogy akár generikus is legyen. (tehát offszetelje el a cellát megadott értékkel, amennyibe kéne)
Amit még szeretnék, az pedig az, hogy legördülő menüvel lehessen választani a létrehozott másolatokból, tehát minden egy helyen lenne.
A könnyebb érthetőség kedvéért hoztam is egy példát rá:
És felfedve a formulákat:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest