Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Üdv!
Van egy újkeletű problémám:
A korábban említett vonalkód témához kapcsolódik.
Mint említettem is a Word esetében a betűtípus beágyazása csak többé-kevésbé működőképes megoldás, így az abban érintett gépekre kézzel telepítettem a megfelelő betűtípust rendszergazdaként.Egy újabb fejlesztés eredményeként egy excel fájlban szeretném alkalmazni az említett vonalkód-betűtípust, azonban mint előbb írtam ehhez rendszergazda jog szükséges.
A rendszergazda felhasználónév és jelszó ismert a számomra.A kérdés tehát az, hogy mezei felhasználóként bejelentkezve VBA-ból tudok-e -és ha igen, akkor hogyan- olyan másolás parancsot kiadni, ahol programból kerül megadásra a rendszergazda felhasználónév és jelszó felhasználói beavatkozás nélkül.
Azaz tudok-e a Font mappába másolni anélkül, hogy kérje a rendszergazda felhasználónevet és jelszót magától a felhasználótól?
a "FileCopy" parancsnál nem láttam olyan paramétert, hogy felhasználónév, jelszó.
Gondolkodtam még batch fájlban is hasonló megoldással ha esetleg abban meglehet oldani.Várom a javaslatokat! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest