Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Sziasztok!
VBScript-el kapcsolatos kérdésem lenne. Leszögezem kezdő vagyok.
Azt kellene megoldanom, hogy egy bizonyos weblapról információt kinyerni és egy változóban eltárolni.
Konkréten napi időjárás adatokat kéne szereznem internetről, amit naplózás céljából el kell mentenem.Ezt a google keresést kéne megnyitnom, az aktuális hőmérsékletre és a időjárás jellegére vonatkozó szövegre (Esős, Derült stb.) lenne szükségem: [link]
Nézegettem a forrásfájlját az oldalnak és ezt találtam:
Egyáltalán nem értek web programozáshoz, de az a "wob_tm" az egy változó? Vajon ez tartalmazza a hőmérsékletet?Hogyan kéne erre írni egy scriptet?
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest