- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
Petya25 #2283 üzenetére
Ahogy írtam VBA-ban szeretném ezt a problémát megoldani, így sajnos az általad kínált megoldás nem használható.
A VBA súgójában annyit találtam, hogy "ActiveWorkbook.ReadOnly" az csak lekérdezhető.
A probléma az, hogy az adot fájlt tööben is használják a hálózaton, viszont a felhasználók egy körének csak olvasásra szabadna megnyitnia.
Fájlszinten a biztonsági beállítások között szépen be is állítottam, hogy mely felhasználók nyithatják írásra, és melyek szerkesztésre.
A fájl elsődleges használója azonban nem én vagyok. Hiába állítottam be mint tulajdonos, hogy semelyik más felhasználónak nem engedélyezem, hogy saját tulajdonba vegye a fájlt, ez valamiért időnként mégis előfordul és ilyenkor minden beállított fájlszintű korlátozás ment a levesbe.Ezért akartam ezt programkódból megoldani, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest