Hirdetés
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Hali!
Az ötleted sokat segített a modul tekintetében.
a Show Modal = False az jó volt, de Window Position tulajdonsága nincs a userformnak.Végül is úgy sikerült megoldani, hogy ötvöztem az általad javasoltat a saját ötlettel, azaz a Show Modal-t Falsra állítottam, illetve a userform initializáláshoz beírtam ezt:
Application.WindowState = xlMinimizedA kettő együtt végül is azt csinálja amit szerettem volna

A több Workbook-ra kínált megoldással még nem volt időm foglalatoskodni, mert a másik sürgősebb.
Azzal igazából azt szeretném megoldani, hogy amikor a userformon megnyomom a kilépés gombot, akkor megvizsgálja, hogy van e nyitva másik munkafüzet is vagy sem. Ekkor kettéválna a folyamat:
1. Az eredmény az, hogy nincs nyitva másik munkafüzet -> zárja be az egész excelt
2. Az eredmény az, hogy van nyitva másik munkafüzet -> csak ezt a munkafüzetet zárja be.A két különböző bezárást le tudom vezérelni, igazából a vizsgálatot nem tudtam megoldani.
Remélem az általad vázoltal meg tudom majd oldani.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest