Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
srácok kellene ötletet, hogy az alábbit, hogy tudom megvalósítani accessben, illetve meg lehet-e egyáltalán....
Szabaság nyilvántartás.
Hónap szinten kellene megjelenítenem, hogy az emberek melyik napokon vannak szabadságon.
Kb ilyen kellene:
Első oszlop egymás alatt a nevek a többi oszlopban meg a hónap napjai.
A sorokba meg napoknál beixelve vagy más háttérszínnel a szabadság napjai.
Adatbázisban a tól ig dátumot tárolom.Excelben szépen néz ki, de Access és VBA segítségével, hogy hogy kéne adatbázisból ezt prezentálni...
Nemrég kezdtem csak VBA-zni meg Accessben szöszmötölni, htmlben jobban otthon vagyok ott simán megrajzolok egy ilyen táblát és feltöltöm adatokkal.
De itt pl ha input mezőkbe vagy címkékbe tenném az nem épp a legjobb főleg mert nem nagyon tudom őket dinamikusan létrehozni és címezni vagy legalábbis nagyon macerás.De ha lekérdezésre, vagy diagrammra van valami ötletetek, hogy miként lehetne látványosan megjeleníteni az is segítség lenne... csak jelen pillanatban ötlettelen vagyok, hogy miként és hogyan lehetne ezt megvalósítani.
Keresgéltem neten szoba foglalásos programra mert ez áll legközelebb, de vagy fizetős volt ha találtam, vagy a forráskód nem volt publikálva, stb....
Remélem tudtok ötletet adni rá...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Dell Latitude E5440, i5 4310U, 4GB RAM , 60 GB SSD
- Elado egy PCChips/Hsin Tech M726MRT
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest