Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
srácok kellene ötletet, hogy az alábbit, hogy tudom megvalósítani accessben, illetve meg lehet-e egyáltalán....
Szabaság nyilvántartás.
Hónap szinten kellene megjelenítenem, hogy az emberek melyik napokon vannak szabadságon.
Kb ilyen kellene:
Első oszlop egymás alatt a nevek a többi oszlopban meg a hónap napjai.
A sorokba meg napoknál beixelve vagy más háttérszínnel a szabadság napjai.
Adatbázisban a tól ig dátumot tárolom.Excelben szépen néz ki, de Access és VBA segítségével, hogy hogy kéne adatbázisból ezt prezentálni...
Nemrég kezdtem csak VBA-zni meg Accessben szöszmötölni, htmlben jobban otthon vagyok ott simán megrajzolok egy ilyen táblát és feltöltöm adatokkal.
De itt pl ha input mezőkbe vagy címkékbe tenném az nem épp a legjobb főleg mert nem nagyon tudom őket dinamikusan létrehozni és címezni vagy legalábbis nagyon macerás.De ha lekérdezésre, vagy diagrammra van valami ötletetek, hogy miként lehetne látványosan megjeleníteni az is segítség lenne... csak jelen pillanatban ötlettelen vagyok, hogy miként és hogyan lehetne ezt megvalósítani.
Keresgéltem neten szoba foglalásos programra mert ez áll legközelebb, de vagy fizetős volt ha találtam, vagy a forráskód nem volt publikálva, stb....
Remélem tudtok ötletet adni rá...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Commodore 64
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest