Új hozzászólás Aktív témák
-
gortys
csendes tag
Sajn nem nagyon jött be a trükk, viszont annyit elértem vele, hogy Append AVI-nál nem a 0-ik bytenál, hanem a 40-iknél írja a hibát. (Mismatch detected in opaque codec data at byte 40 of the format data).
A Hex editorral nézve a két AVI-t az 'strf' előtti rész szinte teljesen egyforma, viszont az 'strf' kezdetű blokk mérete teljesen más. A rövid AVI-nál ez 3 sor, a hosszú AVI-nál pedig 2 oldal. A BiClrImportant változóig egyezik, utána a rövid avinál kezdödik a JUNK blokk, a hosszúnál pedig ''olvasható'' kommentek és egyebek vannak, és csak ez után következik a JUNK blokk.
Egyébként ezek DivX 5-ös AVI-k (fcc: DX50)
Esetleg nem lehet generálni valahogy 1db keyframe-t egy kijelölt helyre (deltaframe -> keyframe konverzó)? -
Tarzaan
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szerencsére már sikerült megoldanom a problémát! Egyszerűen megynújtotta ma hangot a Goldenwawe nevű programmal. Nem volt bonyolult, csak sok szabad hely - 8-10GB - kellett hozzá.
Most viszont ugyanilyen gondom van wmv-s filmek esetében a wma hanggal. Csak ott bonyolultabb a dolog, mivel a hossz látszólag stimmel, csak éppen a hang csúszik. méghozzá nem egységesen - ami interleave-eléssel megoldható lenne, hanem az elején csak egy kicsit, a végén meg jobban. Az oggnál rövidebb volt a hang, ami miatt egyszerű volt megnyújtani, itt viszont csökkenteni kéne, ami nehezebb, mert nem tudom pontosan mennyire, találomra próbálkozok, és közelítéssel kerülök egyre közelebb a célhoz. Már majdnem jó a dolog, de még mindig nem telejes a siker. Mondjuk ez nem Virtualdub-os téma, mert az nem kezeli a wmv-s cuccokat, de nem tudtok valamit ajánlani ami pontosan lementi a hangot? Direktben bármivel konvertáltam (TMPEGEnc; WMV to AVI;MPEG;WMV Converter; stb...) nem jött össze.
[Szerkesztve] -
-
Tarzaan
csendes tag
Nem a lementett ogg átalakításával van gond - arra jó a Cdex is, meg tasszem a Sony Soundforge-is - hanem azzal, hogy egyedül a VirtualDubMod-al tudom demuxolni, és sajnos a demuxoláskor az ogg hossza ne megyezik meg a film hosszával. Valamivel rövidebb. De nem a végéből hiányzik valamennyi, hanem arányosan összement,
-
Winner_hun
félisten
Igen, mpeg2 fájl. Azt, hogy lassan nyitja meg ezek szeritn csak rosszul emlékeztem, kösz az infót
Szal ez letudva
Arra is rájöttem, hgoy lejátszás közben nem lehet pozicionálni, rosszul emlékeztem
Már csak azt nem értem, hgoy miért nem tom az egér görgőjével képenként tekerni a vidófájlt? Mármint aminél hibát dob ki, mert amelyiknél nem dob hibát, ott nincs probléma. Azért van, mert hibás a fájl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest