- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Marvin02 #790 üzenetére
nem tudom hány éves vagy, de ha emlékszel a 80-as évek gagyi hangalámondásos VHS filmjeire, akkor nem hiszem, hogy annál sokkal jobb minőséget sikerülne csinálnod. (ha nem emlékszel, akkor kérdezd meg idősebbektől). szerintem, érdemesebb az időt inkább nyelvtanulásra fordítani.
-
luciferc
őstag
válasz
Marvin02 #784 üzenetére
mondatokra , sőt akár szavakra is szét tudod vágni az eddigi részek szinkronját, de ezen mondatok és szavak alól a háttérzajokat és a zenét nem tudod kivenni, továbbá miből gondolod, hogy minden mondat meg lesz, ami elhangzik, miből gondolod, hogy jó hanglejtéssel lesz meg? szóval igazából nem értem mit akarsz csinálni. ha korábbi részek szinkronjából akarod összevágni egy új rész szinkronját. hát, szerintem ha meg is tudod csinálni, akkor is aránytalanul sok idő és aránytalanul gyenge minőség lesz. szvsz.
a megjegyzésem arra irányult, hogy olyan csak a helyszínelőkben van, hogy odamegy a főnyomozó Bélukához egy szétcseszett szalaggal, aztán Béluka 2 kattintással megtisztítja az összes zavaró jeltől és a 3. utcasarkon zajló beszélgetés is stúdió minőségben szólal meg, lehetőleg 5.1-ben. -
luciferc
őstag
válasz
Marvin02 #781 üzenetére
összemixelni természetesen gond nélkül össze lehet a szinkront (csak szöveg) és a háttérzajokat/zenét. így csinálják a nagyok is. az összemixelés nem nagy dolog, szinte bármilyen hangszerkesztő program megteszi neked. de hogy csinálod meg a szinkront?
mod: az összemixelt hangok szétszedése két kattintással stúdió minőségben csak a Helyszínelőknek (CSI) és mekgájvernek megy
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
válasz
Marvin02 #771 üzenetére
sehogy nem tudod szétválasztani. akkor lehet valamit tenni, ha mondjuk az egyik hang csak balról jön, a másik meg mindkét csatornából egyformán, mert akkor valamennyire talán ki lehet szedni.a háttérzajok kiszűrése még macerásabb. először elő kell állítani magát a háttérzajt, ezt akkor lehet megtenni, ha a beszéd mindkét csatornából egyformán jön, majd meg kell próbálni kivonni az eredetiből egy megfelelő algoritmussal. az eredmény kétséges. szerintem egy ilyet megcsinálni olyan irdatlan munka, amit érdemesebb inkább az idegennyelv megtanulására fordítani. és ha meg is csinálod, a minősége elég vacak lesz, mivel az említett szűrések és vágások nem csinálhatók meg jó minőségben nagy valószínűséggel. a hanglejtésről meg nem is beszéltem.
ismereteim szerint. uff
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged