- RAM topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- UHD filmek lejátszása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
ezt a hang demux visszamux-ot én is fontolóra vettem, csak tökölősebb. Az AviSynth-et pedig a FilmMachine is ismeri és létre is hozza a szkriptet, de a virtualdub-ot hívja meg ezután ami a már említett vbr audio miatt kiáll hibával. Ezért marad a nandubos összefúzés majd a filmmachine.
Thnx. -
gege71.hu
addikt
Megvan a megoldás köszi mindenkinek, amúgy.
Utánajártam pár más helyen is.
Nandub-bal fogom összemerge-ölni az esetemben 3 PrisonBreak részt. A nandub hál Istennek leszarja a VBR audio bitrate-et, összefűzi gond nélkül változtatás nélkül.
...így ugyan 1-el több a lépés ill nem a lépés több, hanem az egyel több amit nekem külön kell kell intéznem, az pedig az avi és srt összefűzése.. A többi 1xű.: a 3 az 1ben avit meg a 3 az 1ben srt-t beadom a FilmMachine-ba forrásként, aminek ezek után nem kell az összefűzéssel foglalkozni a csak az avi-mpeg2 konverzióval meg a dvd menüvel az srt dvd-n választható felirattá varázslással és a dvd-re pirítással.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- RAM topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest