Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
ezt a hang demux visszamux-ot én is fontolóra vettem, csak tökölősebb. Az AviSynth-et pedig a FilmMachine is ismeri és létre is hozza a szkriptet, de a virtualdub-ot hívja meg ezután ami a már említett vbr audio miatt kiáll hibával. Ezért marad a nandubos összefúzés majd a filmmachine.
Thnx. -
gege71.hu
addikt
Megvan a megoldás köszi mindenkinek, amúgy.
Utánajártam pár más helyen is.
Nandub-bal fogom összemerge-ölni az esetemben 3 PrisonBreak részt. A nandub hál Istennek leszarja a VBR audio bitrate-et, összefűzi gond nélkül változtatás nélkül.
...így ugyan 1-el több a lépés ill nem a lépés több, hanem az egyel több amit nekem külön kell kell intéznem, az pedig az avi és srt összefűzése.. A többi 1xű.: a 3 az 1ben avit meg a 3 az 1ben srt-t beadom a FilmMachine-ba forrásként, aminek ezek után nem kell az összefűzéssel foglalkozni a csak az avi-mpeg2 konverzióval meg a dvd menüvel az srt dvd-n választható felirattá varázslással és a dvd-re pirítással.
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Sziasztok, lenne kis gondom:
Szeretnék AVI-ból mpeg2-t készíteni, ez ideáig tiszta sor. Adott egy sorozat a prison break. HDTV forrásból készült XVid. Van egy progicsomag a The FilmMachine amivel a célomat könnyen elérhetem ill elérhetném. A lényege, hogy meg lehet ezzel a progival azt csinálni, hogy mondjuk a sorozatot 3 részenként összefűzve azok *.srt feliratfile-jait is hozzáadva közvetlenül DVD-re írom a három részt azt előte menüvel ellátom. Az srt file-okból a progi a dvd menüben választható feliratot kreál szintén összefűzve a feliratokat (ahány avi annyi srt adható meg). Az avik összerakásához a progicsomag a virtualdub-ot használja.
...és most jön a probléma. Az avik audiosávja az xvidben VBR mp3, ezért a virtualdub mikor az összefűzés lépése következne a dvd kreálás folyamatában kiáll a hibaüzenettel, hogy nem megfelelő az audio, mivel nem constans hanem various bitrate-es.
A program amúgy ezen lépés után kódolja (kódolná) át a cuccot mpeg2-be amit egy saját beta cuccal (Qenc beta) vagy CinemCraft Encoderrel vagy pedig Canopus ProCoder 2.01-el lehet elvégeztetni. Utóbbi kettő valamelyikének elérési útját meg kell adni az opciók közt. Itt van amúgy egy pofás leírás a cuccról: [link]
Na szal a VBR audio miatt nekem a virtualdubos résznél behány az egész.
Próbáltam azt, hogy a virtualdubbal külön egyenként megnyitom az avikat. Esetemben pl a PrisonBreak első/második és harmadik részét.
Nyitáskor szól is a Vdub, hogy nem megfelelő az audio bitrate, amit ki tudok vele egyengetni, hogy megfelelő legyen de ilyenkor a kép meg a hang elcsúszik a halál faszára.
Na szal a kérdés: hogyan tudnám rendberakni az avi audio bitrate-jét, úgy, hogy ezekután a vdub gond nélkül összefűzhesse a 3 részt anélkül, hogy az a kva hangsáv elcsúszna a képhez képest.
Előre is thnx.
gege
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest