Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• beeeeerka

tag

válasz Balinov #1358 üzenetére

Szia,

Rátöltöttem az Explorerre az imageshack-ot, de nem találom a Help-jét. Kinyomtattam a múltkor a FAQ-t, de most már nem találok vissza oda, hogy a részleteket is elolvashassam. Az angol nem megy valami jól, ez szaknyelv, amiről sejtéseim vannak, de nem értem ! Van -e valahol magyar nyelvű leírás hozzá ? Tkp. most még mindig ott tartok, hogy a képernyő teljes tartalmát tudom csak kimásolni, ami felesleges helyet is foglal, a le-és feltöltés is hosszadalmasabb. Hogyan lehet a képernyőnek csak egy kijelölt részét elmenteni ?

Milyen a mobilnet Irish-ban ? Itt Mo-n ( akinek van ) mindenki csak panaszkodik, hogy milyen lassú, irtó sokat szenvednek vele.

Volna még egy csomó kérdésem, de képtelen vagyok most mindent felidézni. Amikor otthon vagyok és próbálkozom ( mint a kiskutya ... ), akkor tudom, hogy mi kéne, de ott nincs NET. Mire meg másnap kérdezhetnék, addigra ezer mással van tele a fejem. Meg az is nyűgös, de nagyon, hogy a kérdésekhez tartozó képeket otthon kell rögzíteni, aztán behozni, csk úgy tudom a fórumba beszúrni az illusztrációkat. Otthon is csak a PrtScr gombbal tudok képeket csinálni, ami szintén csak a teljes képernyőt rögzíti. Akkor azokat még ki kell vagdosni, k...a sok idő elmegy vele ...

Üdv: B.

Új hozzászólás Aktív témák