- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Apple Macbook Air 2014 / Monterey-re telepítettem a Virtualboxot, hozzá az Extension Packot.
Majd a VB-re telepítettem Windows10et. De a virtuális W10 nem látja a rádugott pendrive-ot. Mit csinálok rosszul? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Telepített már valaki MacOS Big Sur-t Virtualboxon? Én ezen videó alapján csinálnám, de mikor törölni kell az adott meghjatót és át kell nevezni, akkor meghal a Virtualboxom.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
virtualbox tud 1680x1050es felbontást? Illetve, hogyan lehet úgy pendit csatlakoztatni,hogy lássa a VirtualBox is?
-
cellpeti
nagyúr
szevasztok
hogyan tudok ISO-t hozzárendelni a VirtualBox-hoz? Nagyon régen használtam és elfeljetettem.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Megosztott mappákba beletettem egy mappát, de mikor elindítom a virtuális XP-t,akkor nem találom sehol ezt a megosztott mappát. Hol van ez a virtuális OS-ben?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
W7 alatt van nekem fent VirtualBox.
Hogy lehet a virtuális gépre USB pendrive-ot tenni? Segítsetek pls,fontos lenne!
-
cellpeti
nagyúr
Hello sziasztok!
Mennyi ramot adjak meg ha VirtualBoxba az XPnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest