Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Csak azokat, amiket használni akarsz USB eszközként(!) a Guest alatt. Én nem adtam hozzá szűrőket, anélkül is működik (igazából, ameddig nem érdekel, nem fogom megtudni, mert amire nekem kell, ahhoz így is jó, nem fogok kísérletezni
), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.