Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Csak azokat, amiket használni akarsz USB eszközként(!) a Guest alatt. Én nem adtam hozzá szűrőket, anélkül is működik (igazából, ameddig nem érdekel, nem fogom megtudni, mert amire nekem kell, ahhoz így is jó, nem fogok kísérletezni
), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Le Mans Ultimate
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Hobby elektronika
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.