Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Raspberry Pi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolmegmondom
csendes tag
Sziasztok!
Win7 home premium (x64) alatt szeretnék Virtualboxban ubuntu 10.04-et (x86) futtatni. Új nekem a virtualbox, de találtam leírást. Mégis van egy olyan gondom, hogy amikor akarom konfigurálni a virtuális gépet, az USB fülön létre kéne hozni bizonyos szűrőket. (leírás szerint) Létrehozok egy üreset,mert ettől állítólag látja majd azokat az eszközöket, amiket akkor csatlakoztatok, ha fut a rendszer. Utána létrehoztam azokat a szűrőket, amik a már csatlakoztatott dolgokat érzékelik (bill, egér, webcam, bluetooth). Ezután elindítanám a virt. gépet és egyik eszközöm sem reagál semmire. nem tudok kilépni a V.gépből, csak reset gombbal. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Foxpost
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Magisk
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest