- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
\\vboxsvr --> bemásoltam, de nem tud kapcsolódni, mert nem találja.
a biosban semmiféle opciót nem találtam ahol amd virtualizáció ki lenne kapcsolva
a windowsban és a programban is minden létező beállítást, hibakeresőt kipróbáltam, de semmi.Szerintem sosem fogja látni. Talán egyszerűbb, ha előveszek egy olcsó laptopot és azon futtatok xp-t. És pendrájvval viszem át a dolgokat. Ennek kicsi esélyét látom, hogy valaha is képes lesz a legalapvetőbb feladatok ellátása, mivel ha nincs kapcsolata a gazdagéppel, semmire sem lehet használni. Ja de, nézegetni.
talán bizonyos gépeken, bizonyos hőmérsékleten, vagy földrajzi koordinátákon nem fut rendesen, talán direkt így lett leprogramozva, hogy legyen munkahelyes a supportnak. vannak programok, amik elé leül az ember, és minden evidens, és minden működik, mint pl photoshop, nem kell hozzá doktori szintű tanulmányokat végezni. és vannak programok, amiktől csak 2-4 dolgot várna el az ember, csak annyit, amennyit a buta Windos Virtual Machine tudott, de abból se tudnak 2 megcsinálni. Nem alapértelmezetten nem, hanem szenvedés árán sem. Én nem látok több opciót ezt a programot működésre bírni, talán ha újratelepíteném egy másik gépen, egy másik életben és egy másik telepítőlemezről egy másik windows alatt egy másik windowst tennék rá, talán lenne 50% esély... talán
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Dragonkin: The Banished
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Apple Mac Mini M4, 256GB, 16GB!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest