Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz Doky586 #2758 üzenetére

    Köszi szépen! Egészen egyszerű, ha már tudja az ember, hová kell kattintani. :)

    Syl:

    Köszi szépen! Mostmár sokkal jobban átlátom a struktúráját, de párszor még neki kell futnom, mert az angolom szánalmas. Szerencsére a föliratozás jó hozzá. :)

    brd:

    "De ez már nagyon power user kategória."

    Köszi szépen! Én is épp erre gondoltam. :D

    "Mit szeretnél pontosan láttatni, mi a cél?"

    1. 1920×1080-as fölbontást. Telepítettem a Guest Additions-t, de a legnagyobb választható az 1200-as. Azt hittem, azért van, mert nem látja a VGA-t. A rendszerre van telepítve a meghajtóprogija, tehát azzal elvileg minden rendben volna. Nem ragaszkodom a Radeonhoz, csak legyen megoldva valahogy a teljes képernyős full HD. Ezek szerint törölhetem a Radeon szoftverét?

    2. A válaszod alapján úgy tűnik, hogy talán tárgytalan is a kérdésem.
    A CPU i5-8500, a VGA Radeon RX 580. Ezt nem hajlandó használni a W8.1, mert noha javában támogatott oprendszer volt még a hardvercsere idején, az MS úgy döntött, hogy nem lesz egyikhez sem illesztőprogram. A W7-hez volt, de az akkor már "haldokló" rendszer volt, hamarosan lejárt a támogatása, és gőzerővel erőltették a W10-et mindenkire. Ingyen osztogatták, aztán bekeményítettek, mert nem harapott rá mindenki. Én meg jól megszívtam. Eszembe sen jutott volna, hogy az oprendszer, amiért kemény pénzt fizettem, és még hosszú ideig támogatott, mégsem az a valóságban. Ezért kényszerültem W10-re. Sajnos van pár program, ami a világ "legszuperebb", "legmenőbb" oprendszerén sehogy sem vagy csak döcögve fut.

    Nem tudom, hogy a W8-nak a CPU mely képessége nem tetszik. Valami olyannak kell lennie, ami a korábbi generációsakban még nem volt, de egyáltalán nem értek hozzá. A VGA-val kapcsolatban pedig teljesen passz.
    Dióhéjban: azt szeretném, ha a W8.1 zökkenőmentesen futna a virtuális környezetben. Még nem álltam neki kipróbálni, mert azt hittem, a hardver miatt bonyolult lesz. De akkor az is lehet, hogy így is menni fog? 3D? Lehet, hogy VMWare lesz a vége a 8.1-nek. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák