Hirdetés
- OLED TV topic
- Amazon Alexa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- Milyen processzort vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az alábbi leírás alapján próbáltam bevirtualizálni a fizikai gépen futó win10 OS-emet, de elakadtam, és egyelőre guglival sem jutok előrébb.
- Search for Disk2VHD, a Microsoft tool to save your physical disk in the VHD format.
- Install VirtualBox in your MBP.
- Convert the VHD to VDI which is native to VirtualBox. See 8.24. VBoxManage clonemedium.
- Create a new VM as close to the original as possible. When prompted for a disk, choose the VDI you just created.A rendszert a disk2vhd tool-al kimentettem vhd formátumba (minden meghajtót, kivéve a data partíciót), majd a virtualbox média kezelőjén belül átkonvertáltam vdi formátumra. (Ez utóbbi lépés lehet, hogy kihagyható, hiszem a vbox kezeli a vhd-t, de biztos ami biztos, megtettem, mert a leírásban ott van.)
Ezt követően egy másik gépen próbáltam volna bebootolni a bevirtualizált OS-t, de nem talál bootolható partíciót. (FATAL: No bootable medium found!)
Ha ráeresztek win10 dvd-vel egy bootolási javítást, az segíthet, vagy itt más problémáról lehet szó, ami inkább a virtualbox partíciókezeléséhez köthető?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Alexa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest