Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Apple MacBook
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az alábbi leírás alapján próbáltam bevirtualizálni a fizikai gépen futó win10 OS-emet, de elakadtam, és egyelőre guglival sem jutok előrébb.
- Search for Disk2VHD, a Microsoft tool to save your physical disk in the VHD format.
- Install VirtualBox in your MBP.
- Convert the VHD to VDI which is native to VirtualBox. See 8.24. VBoxManage clonemedium.
- Create a new VM as close to the original as possible. When prompted for a disk, choose the VDI you just created.A rendszert a disk2vhd tool-al kimentettem vhd formátumba (minden meghajtót, kivéve a data partíciót), majd a virtualbox média kezelőjén belül átkonvertáltam vdi formátumra. (Ez utóbbi lépés lehet, hogy kihagyható, hiszem a vbox kezeli a vhd-t, de biztos ami biztos, megtettem, mert a leírásban ott van.)
Ezt követően egy másik gépen próbáltam volna bebootolni a bevirtualizált OS-t, de nem talál bootolható partíciót. (FATAL: No bootable medium found!)
Ha ráeresztek win10 dvd-vel egy bootolási javítást, az segíthet, vagy itt más problémáról lehet szó, ami inkább a virtualbox partíciókezeléséhez köthető?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest