Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitom
tag
Sziasztok!
VB-on xp-ben futtatok xp-t, vagy linuxot, mikor mit, az usbvel van gond. A legújabb vb van fent (3.1.0.), az usb-t engedélyeztem a guest osnek, és szűrőt is hozzáadtam az eszköz alapján (próbáltam üres szűrüvel is, ami mindenre illeszkedik) de csak a host rendszer látja az eszközöket, a vendég nem. A vendég windows eszközkezelőjében nincs is virtualbox usb vezérlő, hanem csak intel, meg szabványos. Itt kellene lennie valamilyen virtualboxos vezérlőnek nem? Pár hónappal ezelőtt emlékszem hogy ment, de most megint kipróbáltam, és nem. Ha jobb egérgombbal rányomok a vb usb ikonjára, hogy melyik eszközt akarom használni, akkor ezt mondja, hogy usb device is busy with a previous request (nem pont ez, de ilyesmi).Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest