Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitom
tag
Sziasztok!
VB-on xp-ben futtatok xp-t, vagy linuxot, mikor mit, az usbvel van gond. A legújabb vb van fent (3.1.0.), az usb-t engedélyeztem a guest osnek, és szűrőt is hozzáadtam az eszköz alapján (próbáltam üres szűrüvel is, ami mindenre illeszkedik) de csak a host rendszer látja az eszközöket, a vendég nem. A vendég windows eszközkezelőjében nincs is virtualbox usb vezérlő, hanem csak intel, meg szabványos. Itt kellene lennie valamilyen virtualboxos vezérlőnek nem? Pár hónappal ezelőtt emlékszem hogy ment, de most megint kipróbáltam, és nem. Ha jobb egérgombbal rányomok a vb usb ikonjára, hogy melyik eszközt akarom használni, akkor ezt mondja, hogy usb device is busy with a previous request (nem pont ez, de ilyesmi).Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Trollok komolyan
- gerner1
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest