Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitom
tag
Sziasztok!
VB-on xp-ben futtatok xp-t, vagy linuxot, mikor mit, az usbvel van gond. A legújabb vb van fent (3.1.0.), az usb-t engedélyeztem a guest osnek, és szűrőt is hozzáadtam az eszköz alapján (próbáltam üres szűrüvel is, ami mindenre illeszkedik) de csak a host rendszer látja az eszközöket, a vendég nem. A vendég windows eszközkezelőjében nincs is virtualbox usb vezérlő, hanem csak intel, meg szabványos. Itt kellene lennie valamilyen virtualboxos vezérlőnek nem? Pár hónappal ezelőtt emlékszem hogy ment, de most megint kipróbáltam, és nem. Ha jobb egérgombbal rányomok a vb usb ikonjára, hogy melyik eszközt akarom használni, akkor ezt mondja, hogy usb device is busy with a previous request (nem pont ez, de ilyesmi).Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest