Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Stauffenberg #16876 üzenetére
Amúgy belinkelhetsz olyan videót ami szerinted már tényleg rohadt ütős.
Megtettem már: [link]Leírom ezredszerre. A mai technika mellett minimum tökéletes képminőséget lehet hozni kb. bárhol. Ha nekem - full amatőrnek - feltűnik, hogy zajos, kiégett miközben kinyalt' csajok hemzsegnek a képeken ott valami gond van.
Ez nem az a műfaj, rohansz egész nap, egyszerre három helyen kell ott lenned és nem tudsz minden lépést előre megtervezni.
Ha videósként úgy mész oda egy esküvőre, hogy nem tervezed meg mit veszel föl, akkor ismét gond van. Szerintem annyira kötött egy hagyományos esküvő, hogy még a fényelést is előre be lehetne lőni....persze mindez csak szájtépés a részemről, mivel ilyen 2-300 körüli pénzekért, 2 emberrel valóban nem fér bele, hogy hétről-hétre ennyire beleássa magát a készítő. Nem főállás stb, stb, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest