Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
Topikgazda
Na csináltam egy szedett vetett tutorialt az ACES Highlight és Shadow recovery-hez. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyi kérdést fog felvetni mint amennyit megválaszol, szóval írjatok miről csináljak még.
Így kétszer újranézve ÉN követhetőnek találom, de erre szerintem nagyon gyorsan rá fogtok cáfolni...
Taranisnak van SLOG2-Sgamut3.cine (örök hála) illetve FLOG-Fgamut ACES profilja.
Panasonic GH5-höz sajnos nem létezik, a V35-öt használva nem az igazi, és Taranis külön megkeresésére sem adta ki a Pana a formulát hogy legalább maszekban meg lehessen csinálni..
RAW videóhoz nem kell input transform, az alapból linear, oda csak a kimenetet kell megadni.
Egyébként nagyon köszi az NVIDIA-s screen recording tippért!
Az ACES vagy Academy Color Encoding System azért jött létre hogy könnyebbé tegye a különböző kamerák képének matchelését. Ezzel töredék idő alatt össze lehet rántani két kamerát, ha van colorchecker a képen. A gyártók által megadott formula szerint a bementi file kovnertálásra kerül az ACES lineáris rendszerébe ahonnan a davinci képes a választott kimenetbe konvertálni. Megpróbálták jövőbiztosra tervezni, ez valahol sikerült is. Ha vannak régi, ACES által ismert kamerákkal LOGban felvett felvételeid akkor ma pár klikkel azt akár 1000 nites HDR-be is tudja mappelni erőlködés nélkül....
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest