Hirdetés
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
narumon #13803 üzenetére
Ha beállítasz Panádon fotó módban egy wb napocska, Standard 0,0,0,0 profilt, majd ugyan ebben videózol akkor szerintem illenék színben csontra megegyeznie. Helyette a ragyogó tűzvörös tulipán/rózsa narancsos. Vörösre eleve érzékenyebb az emberi szem és pont abban van a legnagyobb eltérés. Persze önmagában kevéssé jön ki a különbség, de összevetve már látványosabb.
Kopár erdei felvételeimen nem sokat változtatott ha átkódoltam taranis fixcolors lutjával, vagy vond colormatrix megoldásával, de majd biztosan lesznek itt a jó napfényben olyan színek ahol tudhat dobni rajta. Pl ajakrúzs, autók/sportkocsik, virágok, játszótéri piros árnyalataira festett játékok... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Aggódik az USA kormánya az iPhone-okba kerülő Alibaba AI miatt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest