Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Movie Joiner
Mindig működik, kicsi, pár videó egyesítése az ingyenes változattal is lehetséges.
-
JohnnyX
őstag
válasz
spiceworld #18 üzenetére
Es a 100Gb-os videot hogy irod ki DVD-re?
Aki video digizik, annak eleve nagy vinyo helyre van szuksege, nem fog sporolni ilyen fajl osszefuzesekkel. -
Jarod1
veterán
Valakinek ötlete?
-
Jarod1
veterán
Sziasztok,
Bármilyen Videót próbálok lejátszani nem tudok beletekerni, Találkozott valaki ilyennel ? Mi a fene lehet vele? K-lite codec pack van fent. -
szjoci
őstag
-
spiceworld
csendes tag
okés, köszi a felvilágosítást!
de ha jól értelmezem, akkor így is csak az egyik videót kell átírni, tehát fele nnyi idő alatt végez még ebben az esetben is, mintha mindkettőt át kellene írni. Az áramszünet viszont engen személy szerint nem izgat, annyira nem fontosak az adatok, és nem is nagyon értem az efféle ''paranoiát'', persze gondolom azárt mert nekem soha nem volt fontos adatom. Prsze nagyon ritkán előfordult, hogy veszett el adatom, de annyira minimális az összadathoz képest, hogy jelentéktelen. -
mr_ricsi
veterán
válasz
spiceworld #18 üzenetére
''De a bejegyzésátírás egy pillanat alatt megvan, hisz a bitek a helyükön maradnak''
Ebben nincs igazad, ugyanis az első videó lemezen elfoglalt utolsó szektora csak a legritkább esetben van pontosan tele. Ezért csatoláskor a 2. video első szektorának adataival fel kell tölteni az első fájl utolsó szektorát, ekkor a 2. fájl első szektora nincs tele, amit fel kell tölteni a 2. szektorból, ami akkor már nem lesz tele, és így tovább. Így aztán a 2. videót teljesen át kell mozgatni másik szektorokba. És ha eközben jön az áramszünet, akkor az első azért lesz hibásnak jelölve, mert nincs vége, a második meg azért mert eleje nincs. -
spiceworld
csendes tag
ha az áthelyezés másolás-törléssel megy végbe, akkor hosszadalmas a műveletet és jóval nagyobb eséllyel lesz áramszünet stb, igaz az eredeti legalább megvan. De a bejegyzésátírás egy pillanat alatt megvan, hisz a bitek a helyükön maradnak, nem kell ennyi idő alatt nagyon tartani hibától, viszont így pl 100GB-os videó esetén 100GB-nyi írást megspólok.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
spiceworld #1 üzenetére
''nem kéne plusz hely az egyesítéshez és feleslegesen új filet írni, ezért olyan progi kellene ami a bitsorozatot nem írja át, csak a bejegyzést szerkeszti úgy, hogy 1 file-nak ''lássa'' a gép.''
Minden ''épeszű'' oprendszer úgy csinálja, hogy csak a sikeres egyesítés után törli a kiinduló fájlokat, mert ha közben valami probléma van (áramszünet, lefagy a gép, felhasználó megszakítja, stb.) akkor mind a kiinduló fájlok, mind a végeredmény használhatatlan lesz. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
spiceworld #14 üzenetére
Szvsz. a legtöbb author progival ezt meg tudod csinálni. ''Beadod'' neki az x db fájlt, majd azt mondod, hogy a cél ne a HDD legyen, hanem a DVD író.
-
spiceworld
csendes tag
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
az összefűzött videót ki akarom írni dvd-re. A házi videóimról van szó, amiket külön darabolok a felvétel ideje szerint, és a fileokat külön mappákba teszem, a mappa neve pedig a videó készítésének dátuma. Egy nap videóit egy fileként akarom kiírni. A dvd-re egyszerűen kiömlesztem a mappákat.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
spiceworld #12 üzenetére
A kész fájlal mit szeretnél kezdeni? Mert ha csak egyben szeretnéd ''látni'' a két fájlt, akkor avisynth-el meg lehet oldani a dolgot.
-
Pompi
nagyúr
válasz
spiceworld #6 üzenetére
Nem nagyon lehetsz tisztában a különböző videó formátumok felépítéséről ha ilyeneket irogatsz...
-
Márton
nagyúr
válasz
spiceworld #6 üzenetére
Nade most őszintén, kinek van kedve ilyennel bajlódni
a 200gigás vinyók korában? -
lapa
veterán
válasz
spiceworld #6 üzenetére
egyébként milyen formátumról van szó?
-
spiceworld
csendes tag
a wincsin általában töredezettem vannak az adatok, tehát 1 filehoz több darabban van szétszórva a bitsorozat. Gondolom, akkor a két file 1-1 bitsorozatát is lehetne 1 fileba írni, csak a bejegyzés módosításával. Igaz videókhoz még kellne az is, hogy a első videó végén lévő lezárásszerűséget kiszedni és a 2. lezárásában, vagy az első videó headerjében átírni, hogy hosszabb a videó stb... Ezek szerintem kivitelezhetők, csak megfelelő progi kell hozzá.
Áthelyezésnél sem íródnak át a bitek, csak a bejegyzés módosul, ez az elv kéne ide is.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
válasz
spiceworld #1 üzenetére
ha mpg, akkor copy /b 1.mpg+2.mpg cel.mpg.
ha avi, akkor van vmi powerjoin vagy micsoda, nagyon rég használtam és nem mindig volt jó, akadt kicsit az illesztésnél. -
Márton
nagyúr
válasz
spiceworld #1 üzenetére
Szerintem felejtsd el.
Ne lesz szabványos a fájl. -
spiceworld
csendes tag
Sziasztok!
Két vagy több videó filet akarok egyesíteni, és ezt csak úgy tudtam elérn, hogy a két fileből lett egy harmadik, aztán művelet után a két filet töröltem. Jó lenne ha nem kéne plusz hely az egyesítéshez és feleslegesen új filet írni, ezért olyan progi kellene ami a bitsorozatot nem írja át, csak a bejegyzést szerkeszti úgy, hogy 1 file-nak ''lássa'' a gép.
Van ilyen progi? Elvileg ugye lehetséges lenne?
A segítségeket előre is köszönöm!
üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest