- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
*VARJU*
tag
ÜDV!
Tudtok ajánlani valamilyen szerkesztőt? Videók felgyorsításáhóz -
nem_tom
őstag
UP!
-
nem_tom
őstag
UP!
-
nem_tom
őstag
Még próbálgattam egy kicsit. Az MP4 formátum továbbra is használhatatlan. Headsettel viszont működik az AVI formátum (hang az WAV), viszont hangot továbbra sem rögzít, csak az én beszédemet. (az viszont most nem akadozik) A kép minőség meg akkor jó ha Média Player Classic-al nyitom meg.
Tehát továbbra is fent áll a kérdés, hogy a játék hangjait miért nem rögzíti és az, hogy a képminőség miért csak az MPC-ben nevezhető jónak.
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Nem igazán találtam helyet a kérdésemnek, ezért bátorkodtam topicot nyitni. Remélem nem para.
Én a Mirillis Action! nevezetű felvevőprogramot használtam játék rögzítésére ezidáig. Viszont mióta újratelepítettem a windows-t, nem tudok normálisan felvenni. MP4 formátumban vagy szaggat veszettül, vagy a kép minősége okádék hiába van 1280x720 -ra és 30fps -re állítva. AVI-ban egy kicsivel jobb, de itt se jó. Világos már-már fakó a kép. Hangot egyik esetben sem rögzít. Már próbálgattam mindenféle beállítást és több játékot is. A mikrofonos beszédem AVI-ban szaggat bár nem olyan keményen. MP4-ben kevésbé.
Ha valaki tudna segíteni, azért nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged