- Steam Deck
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
UP!
-
nem_tom
őstag
UP!
-
nem_tom
őstag
Még próbálgattam egy kicsit. Az MP4 formátum továbbra is használhatatlan. Headsettel viszont működik az AVI formátum (hang az WAV), viszont hangot továbbra sem rögzít, csak az én beszédemet. (az viszont most nem akadozik) A kép minőség meg akkor jó ha Média Player Classic-al nyitom meg.
Tehát továbbra is fent áll a kérdés, hogy a játék hangjait miért nem rögzíti és az, hogy a képminőség miért csak az MPC-ben nevezhető jónak.
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Nem igazán találtam helyet a kérdésemnek, ezért bátorkodtam topicot nyitni. Remélem nem para.
Én a Mirillis Action! nevezetű felvevőprogramot használtam játék rögzítésére ezidáig. Viszont mióta újratelepítettem a windows-t, nem tudok normálisan felvenni. MP4 formátumban vagy szaggat veszettül, vagy a kép minősége okádék hiába van 1280x720 -ra és 30fps -re állítva. AVI-ban egy kicsivel jobb, de itt se jó. Világos már-már fakó a kép. Hangot egyik esetben sem rögzít. Már próbálgattam mindenféle beállítást és több játékot is. A mikrofonos beszédem AVI-ban szaggat bár nem olyan keményen. MP4-ben kevésbé.
Ha valaki tudna segíteni, azért nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16G OC
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged