- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*VARJU*
tag
ÜDV!
Tudtok ajánlani valamilyen szerkesztőt? Videók felgyorsításáhóz -
nem_tom
őstag
UP!
-
nem_tom
őstag
UP!
-
nem_tom
őstag
Még próbálgattam egy kicsit. Az MP4 formátum továbbra is használhatatlan. Headsettel viszont működik az AVI formátum (hang az WAV), viszont hangot továbbra sem rögzít, csak az én beszédemet. (az viszont most nem akadozik) A kép minőség meg akkor jó ha Média Player Classic-al nyitom meg.
Tehát továbbra is fent áll a kérdés, hogy a játék hangjait miért nem rögzíti és az, hogy a képminőség miért csak az MPC-ben nevezhető jónak.
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Nem igazán találtam helyet a kérdésemnek, ezért bátorkodtam topicot nyitni. Remélem nem para.
Én a Mirillis Action! nevezetű felvevőprogramot használtam játék rögzítésére ezidáig. Viszont mióta újratelepítettem a windows-t, nem tudok normálisan felvenni. MP4 formátumban vagy szaggat veszettül, vagy a kép minősége okádék hiába van 1280x720 -ra és 30fps -re állítva. AVI-ban egy kicsivel jobb, de itt se jó. Világos már-már fakó a kép. Hangot egyik esetben sem rögzít. Már próbálgattam mindenféle beállítást és több játékot is. A mikrofonos beszédem AVI-ban szaggat bár nem olyan keményen. MP4-ben kevésbé.
Ha valaki tudna segíteni, azért nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kalandor: Habemus papam
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest