- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
aha, próba nélkül érthető, hogy az megzavarhat
+ ugye van 8 db yt-dlp config fájl..macerásbb, viszont ha csak egy link kell belőle az miatt úgyis ki kell nézned, hogy melyiket is akarod a pl. 12 vagy a 600-as playlist-ből, ha meg kell az egész akkor a "teljes lista megtekintése" gombról a link az mindig elérhető vagy a fő lejátszási link ott van a leglején
a "playlist nevén" lévő link az
(ha már megnyitottad a playlist-et) -
Hege1234
addikt
nálam igazából nincsen blokkolva a programban a playlist
még, ha látszólag úgy is néz kiha van "playlist" a linkben akkor az egész playlist le lesz töltve
viszont, ha csak a playlistből ki van másolva egy link akkor csak az lesz letöltvemost pontosan nem rémlik, de kb. így különítem el
playlist link:....playlist?list...
playlist-ből egy link:
....&list=....
-
Hege1234
addikt
venv azért esett ki mindig is nálam mert, ha kiadok egy új verziót, akkor full törölni kell az egész meglévő .venv mappát amit kreál
majd újra telepíteni az összes modult hozzá..ezt most csak egyszer kell telepíteni csak annak akinek nincs python a gépén
vagy, ha teszek bele egy új modult olyankor is csak egy modult kell telepíteni mert a meglévőkön végigfut a .bat fájl+ a venv csak direkt útvonallal működik, ahova egyszer telepítve lett
már nem lehet más mappába átpakolni, oda megint telepíteni kellene+ az appdata-ba is pakolja a cuccait amit csak a .venv mappa törlése nem old meg és olyankor el tud szállni hibával, hogy oda már a venv telepítgetett cuccokat
ez az EXT_DL-nél néha elő szokott fordulni amikor túl sokszor lett törölve majd installálva a .venv mappa, de az appdata-ból meg nem..ha a venv majd eljut arra a szintre, hogy ezekre lesz megoldás, akkor átalakítok mindent hozzá, de addig nem..
-
cof
veterán
Most utánaolvasva egyébként itt nem a fenti dolog történt amit írtam.
Mivel az első szinkron csak mono volt ezért újraszinkronizálták 2002-ben az eredeti szinkronszínészekkel, ezért nem látsz akkora változást a listában.
Akkor gondolom csak simán rádobták a sistergős VHS hangot ahogy volt a spájzban, semmi remaster. Vagy hallasz rajta javulást?
Viszont nekem úgy rémlik, hogy a TV2 adta először a TV-ben már az új 5.1 szinkronnal. Nem tudom, hogy került az RTL-hez a régi szinkron.
-
Hege1234
addikt
ott már lehet, hogy volt több kavarc is..
ezzel így nem szokott gond lenni win7 > win11 ig
| https://www.python.org/ftp/python/3.10.5/python-3.10.5-amd64.exe |
| (installálásnál az add to path rész mindenképp legyen bejelölve!!) |
| 03. legfrisebb DRM-decrypt .7z letöltése |
| 04. kicsomagolás mindegy hova.. |
| 05. ezt a fajlt elindítva minden hianyzo modult telepíteni fog |
| itt található: |
| drmfiles\programok\hianyzo-modulok\hianyzo-modulok 01 változat.bat |
| 06. indítás: |
| start_DRM_decrypt.py |
----------------------------------------------------------------------innentől csak akkor szoktott gond lenni amit írtam fentebb, hogy tiltani/engedélyezni kell a firefox-nak, hogy rendszergazdaként futhasson
a drm programot nem kell rendszergazdaként indítani egyik rendszeren se
netflix-nél van az, hogy oda a python 3.9 kell
mind1is lényeg, hogy megoldódott...
-
Hege1234
addikt
régit ne írd felül, ahhoz túl sok mindent szoktam hozzáadogatni..
a Downloads mappa tárol mindent csak ezt hagyd meg
a drmfiles és a start_DRM_decrypt.py töröld
ezeket tartalmazza mindig a .7z file isez a hiba:
OSError: [WinError 740] A kért művelethez magasabb felhasználói szint szükségesez akkor van, ha vagy rendszergazdaként van futtatva a firefox vagy nem
sajna még nem derült ki, hogy ez mitől van, hogy valakinek az kell, hogy rendszergazdaként inuljon valakinek meg nemezt akkor úgyis futtattad?
drmfiles\programok\hianyzo-modulok\hianyzo-modulok 01.bat -
mnnorbi
tag
Azt se várom el nyilván h valaki előfizessen miattam. van magyarországi ismerős és ő se akar, csak ha van valaki aki amúgy is előfizetne vagy már előfizetett és esetleg a családját nem érdekli akkor örülnék neki, de az se baj ha a családja mellett elküldi annyi h én akkor nem tudom használni mikor ők használják.
-
cof
veterán
-
cocka
veterán
-
cof
veterán
De amúgy most olvasom, hogy Netflix app. pl. Windows-ra is van és megy az offline visszanézés.
Letöltések
A Windows 10 és Windows 11 rendszerhez készült Netflix app támogatja a tartalmak letöltését, hogy offline is nézhess tévéműsorokat és filmeket. A letöltött tartalmak legfeljebb 1080 pixel felbontásban tekinthetők meg.
-
cof
veterán
Szerencsére mindenki megtalálhatja, ami neki kell, már lassan túl sok is lesz a streaming szolgáltató.
Sajnos nem, még ha elő is fizetsz az összes szolgáltatónál akkor sincs lefedve minden. Régebbi 2010 körüli sorozatok is kb. olyan ritka mint a fehérholló. Azon is meglepődtem hogy egy olyan sorozat mint a szökés sehol nincs fent magyarul vagy legalább magyar felirattal. Mondjuk egyik itthoni csatorna sem ismétli szinkronnal, elég érdekesen állapodhattak meg annak idején a vetítési jogokról.
-
cof
veterán
Egyik sem az én világom, se SW se Marvel ezekhez én már túl öreg vagyok lehet. Natgeo filmek régen voltak jók, sajnos a doku csatornákon a TV-ben manapság csak alja sorozatok mennek, vagy reality vagy WW2 rogyásig. Tán még a Viasat History ami értékelhető és változatos tartalommal bír. Pl. volt régen a Aftermath: Population Zero 2008, mai napig nem tudtam megszerezni, és nem is vetítették többször. De ezt sem ám a Natgeo adta hanem a TV2 még valamikor jó későn éjjel csak pont odakapcsoltam és a 10. perctől néztem. Persze anno senki nem rögzítette a szinkront.
-
cof
veterán
Igen benne van, mondjuk engem már nem érdekel a foci.
Netflix tartalomhoz képest nem drága, HBO-nál nagyságrendekkel több a választék. Nekem sincs saját előfizetésem oda, csak HBOMAX mert még a promó időszakban regisztráltam 1500/hó nem egy nagy összeg. Cserébe meg kaptam Netflix hozzáférést.
Disney+? Ott nem ilyen gagyi varázslós gyerekfilmek fognak csak menni? Mondjuk egyik ilyen szolgáltató sem veheti fel a versenyt egy torrentoldallal, és soha nem is fogja tudni a jogdíjak miatt. Szóval Columbo meg ilyesmi jó ha megvan letöltve.
-
kisspall
aktív tag
-
cocka
veterán
Igen vagy tömegközlekedéssel. Nem kávézok talált. Édességet akkor, amikor érzem, hogy "ürülnek a cukorraktáraim" LOL... most például valószínűleg tele vannak, mert nem vettem semmilyen édességet a boltban. Igen, csak vizet iszok, meg kb. napi egy energiaitalt.
Na elég infót biztosítottam neked a profilalkotáshoz?
Mellesleg nem tudom a szokásaim hogy jönnek ide, de ha az lett volna a lényeg, hogy ezek is kis tételek, akkor megmondom őszintén inkább költök ezekre, minthogy HBO-kat nézzek. Nálam az HBO sosem volt prioritás. Nincs is türelmem órákon keresztül filmet nézni.
-
nfsu17
veterán
Kötekedni mindig lehet, néha célszerű is, ez viszi előre a fejlődést...meg az elégedetlenkedés.
Mivel a chunkot számát szerintem nem tudjuk megváltoztatni, marad a hdd védelme, hogy letöltésre nem használjuk...vagy.simán töredezettségmentesítjük.
Adtam egy tippet, amit vagy el lehet fogadni, vagy nem.
Nem volt kikötve, hogy ötezeré' a legjobb pen kell hozzá, felőlem tízezerért is vehet bárki.
Vegyél négyért 32-eset, ha az jobb. Úgyis csak tempnek kell, utána mehet hddre. Egy fájl meg csak nem lesz 30GB ilyen oldalakon.
De lehet venni 40k-ért ssd-t, az még jobb.
Nem tudjuk mi a napi keret (hány chunk, hány giga letöltés), így adtam egy tippet.
Tény, hogy nem a pendrive a legszofisztikáltabb megoldás, de első körben az ár oldaláról mentem neki a dolognak.
Láttam már ssd-t is életemben, a médiaplayerhez az van kötve, a laptopban az van...stb. Ajánlhattam volna azt is. -
Inhouse
őstag
7zip-el archiválok esténként, mert van egy olyan opciója, ahol a tömörítés alatt felgyorsul. Minél több adaton rágta át magát, annál gyorsabb a vége. Ezt a sebességet nem tudtam elérni még mással. Lenne beépített ZIP lehetőségem, de az idő miatt maradtam a 7zip külső meghívásánál.
-
cocka
veterán
Ez még nem is lenne akkora baj, de túlnyomó részüknek nincs HDMI kimenete, csak bemenete. Így esélyed nincs külső rögzítővel felvenni.
Egységsugarú saját akármilyen box kódolatlanul szórja az M5-öt. De most jut eszembe, M5-ék online streamben is mennek, szóval akár még egy letöltés is elindítható, ha esetleg valami miatt a DVB-T/C nem felel meg.
-
cocka
veterán
Ezt a UPC-nél is fel lehet venni simán, mivel az M5 kódolatlan. Tarrnál meg Mindig TV-nél gondolom nincs visszanéző, de ha van, ott elég sokáig visszanézhető. 1 hét alatt meg csak fel tudod venni. (ami hivatalosan nem engedélyezett, de megoldható okosba Harsányi Leventével és az okostelefonjaival
)
-
cocka
veterán
Legyen gyors neted
Azaz gyors feltöltésem. Na az nincs.
A Digi bizonyos okok miatt nem opció, a flipességet és a Trékomot meg inkább hagyjuk. baszott drága
Egyszer poénból összekattintgattam az összes otthoni szolgáltatást, hogy mégis mennyibe kerülne havonta... mittomén 3 box meg HBO meg minden szirszar meg nem tudom én hány modem meg telefon minden irányba ingyen plusz külföldre is féláron stb... 33000 / hó
-
cof
veterán
Igen, úgy tűnik valóban nem halt meg a buli. Azért kerülnek fel friss részek torrentre is konyhafőnökből. Én azt hittem, hogy egy ideig minden halott lesz... de ezekszerint él és virul továbbra is a letöltés csak most már nem akkora tömegnek mint eddig, hanem mint régen is, hogy nem voltak nyilvánosságra hozva a kulcsok DRM-hez.
-
Sz.Vicky
tag
-
macssessz
tag
Üdv!
Köszi a segítséget, sikerült az mkv-s filmjeimről leszedni a metatagokat.
Sajna az avikat nem ismeri fel az MKV Optimizer.
Szeretném az avis filmjeimről leszedni a metatagokat, azt hogyan tudom?
Köszi előre is a segítséget. -
Aureal
őstag
Sidifyvel nyomom CoF után szabadon és kérlek szépen wav-ben töltök le, mert ösmerősnek meg cd-n kell, osztán egyszerűbb úgy kiírni is. Mellesleg nekem vagy 150-200 audio cd-m is wav-ben van meg archiválva hasonló és más okok miatt, 2 példányban ráadásul és most már mobil vinyón, mikor az 1 terás se drága. Anno még kaptam egy hibás Blueray felvevőt, abban egy 500 gigás sata vinya volt, amit kivettem és ott kezdődött az archiválási korszak, ahol most már cím, előadó, dal szerint 5 sec alatt bármit kikeresek, ellenben mikor cd-kkel zsonglőrködött az ember meg pakolgatta.
Van pár audiofill ismerősőm, kegyetlenül drága cuccokkal. Az egyik hangmérnök is, kb. 15 milkós studio cucca van otthon is. SACD, DSD recorder/player stb. Hallgattunk mindenféle nagyfelbontású cuccot már náluk, kb. dinamikai különbségek jönnek ki inkább, de én akkor se a 24 karátos fél milkós hangfalkábelre izgulok rá, hanem ha jó a zene, felőlem mp3 vagy magnó kazetta felvétel is lehet. Nem a forma a meghatározó, hanem a tartalom! Azaz a zene jelen esetben.
Egyébként ez az Echoes of Harlem felvétel se egy nagy minőség eleve mint eredeti felvétel, vmi remastered anyagok ezek, pl. hasonlóan Raymond Foltól a Vivaldi: 4 seasons sem, de a legjobb anyag zeneileg szerintem, amit egymás után 5x is rongyosra tudok hallgatni bármikor, audiofillség ide meg oda. Sőt egyes olyan arcok képesek csak a felvétel high end minősége miatt olyan fos zeneietlen szarokat hallgatni sznobságból, hogy úgy kell nekik, mert ott az a lényeg, hogy az új kábelnek mennyivel jobb hangja van... Ennyi erővel fingást is hallgathatnának és akkor megállapíthatnák, hogy kihallják a rendszerükön, hogy a babfőzelékbe egy kanállal több liszt került rántásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged