- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelyheg
újonc
Sziasztok. Van egy ideje FULL HD TV-m és FULL HD DVD lejátszóm, de még sosem néztem rajta ennek megfelelő formátumú filmet. Annó kaptam egy HD DVD Romot ami írja a Blu-ray lemezt. 25 GB-s lemezem van. Ha jól olvasom ez a Full Hd az 1080 felbontás. Különféle megnevezéseket találtam már pl. blu ray vagy 1080 kiterjesztéssel. Valaki le tudná írni, aki ért hozzá, hogy mit töltsek le, mit ajánl, valamint azt hogyan tudom átalakítani úgy, hogy a fenti konfiguráción meg tudjam nézni. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de nem akartam semmit kihagyni és nem értek hozzá eléggé. Utoljára a DVD 9 formátumot írtam így ami ISO fájlban volt és csak úgy kellett kiírni a lejátszáshoz. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest