- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen !Vettem egy használt Orion DVD 3000 lejátszót, amin van USB csatlakozás is. Tudom, hogy ez a dvd lejátszó régi, de működik rajta minden és beolvassa az XviD avi fájlokat.
Amik nem ilyen fájlok, azokat meg megpróbálom átkonvertálni.Sajnos a HD videókat nem sikerül átkonvertálni. Pl letöltöm a youtube-ról a klippeket MP4 kiterjesztésben és ezeket hogyan tudom XviD avi ra konvertálni ?, milyen ingyenes és jó programot ajánlanátok ?
Én ezzel próbáltam : http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-AVI-Video-Converter.htm
De nem sikerül.
AVI lesz az MP4 fájlból, de nem játssza le és azt írja ki a lejátszó, hogy HD videó nem támogatott.
Gondolom, hogy az a baja, hogy hiába változik meg AVI ra a videó, ha attól még HD tömörítésű marad.Talán XviDre kellene az AVI mellett még konvertálni, vagy nem ?
köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest