- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor ennek nem is a hullámosodás és csíkozódás eltüntetése, hanem az hang és a kép szinkronja?
de, az is célja. plusz mellékhatás, ha a digitalizáló nem dob el képkockákat, akkor nem fog csúszni a kép meg a hang.
Meg az is kérdés persze, hogy ez milyen formátumban lett véve, mert nálam a PAL mindig jobb minőség, a SECAM meg valami iszonyat nagy hulladék. Rendszerint lila csíkkal az alján.
akkor valami nálad nem jó, ez pl egy secam felvétel, amit a pio dvd konvertált palba, mert a secammal a kameráim nem tudnak mit kezdeni.
Amit írsz, ahhoz az kell, hogy ne rajzfilm legyen, meg ne szinkronos, hogy garantáltan lásd is az illetők arcát, amikor beszélnek.
nem, ahhoz az atmoszféra is bőven elég, pl egy ajtócsapódás, az sokkal pontosabb
de egy másodperc csúszás a házi felvételen már bőven elég arra is, hogy a beszélő kinyitja és becsukja a száját, majd kicsit később halljuk is, hogy mondott valamit.
A legutóbbi feltöltésemről mi a véleményed? 2995-ösben
szerintem kicsit sötét (a kiégett fehér is szürke), a színei is furcsák helyenként, de én nem tudom, hogy eredetileg milyen. egyébként korrekt. meg a hangszinkronban se vagyok teljesen biztos, de ez is lehet, hogy már a kazettán is ilyen. ha a videót pl youtube-ra teszed utána, akkor jó, hogy 50 fps-re van deinterlace-elve, így megmarad a mozgások folyamatossága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest