- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
gesa
tag
Ma kicserélték a kártyámat. Visszakaptam egy ugyanilyen típusú kártyát (látszik rajta, hogy használt). Ha valami baja van, olyan balhét verek, hogy olyat még nem láttak. Sajnos csak 4-5 óra múlva tudom kipróbálni. Addig is lenne egy kérdésem.
Az adott kártya 3.6ns-os Samsung ramokkal van szerelve, a régi 4ns-osokkal volt.
A régi 250/513-on ment alapon. A mostaninak is ennyi az órajele vagy 250/444?
Előre is köszi, de furdal a kíváncsiság. -
Alohamate
csendes tag
Sziasztok!
Nekem hasonló gondom van egy Abit TI4200-8x 128MB DOTH-val.
Mégpedig az hogy bootolás után a Windows logo-ig még eljutok, de aztán az ''Üdvözöljük'' felirat előtt kifagy a gép, monitor lekapcs. Nálam is az nv4_disp.dll-re panaszkodik, szintén végtelen ciklus.
Ezek szerint akkor a kártya a hibás? -
gesa
tag
A BIOS-on belül is vannak kósza karakterek ill. meg nem jelenített karakterek. Játék közben nem vettem észre. Kék halál volt, a windows valami nv4 fájlra panaszkodott, hogy végtelen ciklusba került, ezért leállította a gépet. Eggyel korábbi VGA drivert telepítettem fel.
Túlmelegszik a VGA kártya? Nálad mi volt a megoldás? Idáig hibátlanul működött. -
Loretto
veterán
probáld meg először másik rammal aztán vga-val ha van lehetőséged.én ezt tenném.
-
gesa
tag
Sziasztok!
Nemrég bővítettem a gépem memóriáját és így már van benne 1GB RAM. Két egyforma 512MB-os modult vettem, ugyanattól a gyártótól. MemTest86 3 óra teszt után sem jelzett hibát, viszont mégis van egy kis gond.
Időnként fagyizik a gép és azt vettem észre, hogy bekapcsolás után a bejelentkező képernyőn (ahol kiírja a megszakításokat) időnként szemetel. Fel-fel tűnik egy kósza karakter pl.: ''='', ''-''. Szerintetek ezt a VGA csinálja vagy a frissen bővített memóriám?
BIOS-ban beállítva a követkzők (Abit BG7E lapom van, tavaly nyáron frissítettem BIOS-t):
- system BIOS cacheable
- video BIOS cacheable
- video RAM cacheable
- enhance DRAM
és a Latency időzítések a legkisebbre véve.
Találkoztatok már ilyennel?
Hol célszerű kezdeni a hibabehatárolást?
Előre is köszi.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest