- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheZukker
tag
Sziasztok!
Vége a jó világnak, bedarálta az idő a Lypertek Tevim, haladni kell tova.
Max 35-ig keresek in-ear, lehetőségeihez képest jó ANC-s fülest, iPhone-hoz- fontos az app.
Jazz, pszichedelikus-, prog-, alter rock, blues, funk a hallgatandó zene rajta.
Basszus heavy dolgokat nem szeretem, de ha EQ-val jól meg lehet szelidíteni, az annyira nem para.A Huaweiek tetszenek, de őszintén nem tudom eldönteni, hogy mi a különbség a Freebuds 3 pro, 6i, illetve a sima 5 között.
Miért van három termékük nagyjából azonos áron?
Edit: Látom, le van akciózva az 5 illetve a 3 pro. Megéri így lecsapni? Illetve érdemes a fenti igényekkel másfele is leskelődni?Segítséget előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
Na bekövetkezett, amitől féltem. Írtam Dubajnak, hogy a "shortly" szó alatt mit értenek, merthogy azt már egy hete válaszolták és visszajött, hogy mint a Universal Post Union tagja, határozatlan ideig nincs kimenő szállítás.
Nem akarok spamelni, de mit tudok ilyenkor tenni? Refundra gondolom nincs esélyem, hiszen a cég sem kapja vissza a csomagot...[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
Master-slave rendszerben csatlakoznak, ezért amelyik előbb van kivéve a tokból (a master) az jobban merül, ehhez -és nem a telefonhoz- csatlakozik a slave. Erről mintha lett volna fentebb diskurzus. De lehet félreértettem
Bár nem tudom, hogy én mit beszélek, még csak ma ismerték fel Dubajban a hibát Mohammedék, tudjisten mikor kerül a kezembe.
Te is refurbot vettél, ezek elvileg nem lehettek annyi ideig használva, hogy meghaljon az akksi. -
TheZukker
tag
Kezd mostmár frusztrálni a helyzet. Írtam tegnap az Emirates Post Group ügyfélszolgálatának, hogy értem én a vírust, nem is bánom, hogy késik a csomag, de az nem jó, hogy nincs semmi infó. Erre kb 20 percre frissítették, majd tegnap este óta "Received dispatch" a Dubai sorting centre-ben. Ma írtak vissza, hogy legyek kedves felvenni a kapcsolatot a feladóval, mert hogy ők nem a címzett ország. Ezt nem is értem, visszakérdeztem, nem válaszoltak még. Ebben az a furcsa, hogy 1: mit keres Dubaiban az Angliából érkező csomagom és 2: a Hifiheadphones visszaigazoló emailjében a cím jól szerepel. A brit posta baszhatta el?
-
TheZukker
tag
Lehet jobban jártam volna. Fene tudja, hogy mikor jut hozzám az enyém Angliából ha határokat zárnak Európában...
Főleg, hogy péntek hajnal óta annyi információm van, hogy átadták az Emirates Post Groupnak, de az ő tracking oldalukon nem is jegyzik a csomagom...[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
Köszi ismét mindenkinek!
A szivacsot majd eldöntöm akkor, kipróbálva az eredetit. Azt kéne mostmár eldönteni, hogy mekkora kockázat lehet a refurb, de ennyiért tényleg ajándék.
Főleg az akksi miatt aggódok, bár anno amikor a kindlet vettem talán edigitálból így semmi baja nem volt.
(#1001) Yeffy : a szállítási költség meg a szállítási idő hol álltak meg?Lassan nem zavarok többet, már tényleg csak azt kell eldöntenem, hogy honnan veszem.
-
TheZukker
tag
válasz fericske #982 üzenetére
Köszönöm a válaszod, kezdi eldönteni bennem a kérdést így.
Miért váltottál? Én az általad is használt rendszerbe azért nem kezdek bele, bár nyilván gondolkodtam rajta, mert ha már lóg egy madzag, akkor nem fogok még egy készüléket hordozgatni a telefon mellett, hiába az egyértelmű különbség hangzásban.Az APTX nem pont a minőségromlást hivatott megakadályozni? Vagy pont azért természetesebb, mert nem akarja a mágiáit ráerőszakolni a jelre?
Kipróbálni sajnos nem lesz lehetőségem, messze vagyok Pesttől.
(#983) -NoVa- neked is köszönöm! Maga a környezet nálam nem kérdés ilyen szempontból, viszont nem tervezek Samsungot venni (hacsak a Oneplus nem akarja tönkretenni magát valami újabb hülyeséggel ). Ha viszont mással nem működik, akkor nem ér semmit számomra a tudása. Ez, valamint az általad is leírt AKG-s világos hangzás miatt kb ki is esett a Buds.
(#995) Yeffy kommenjére reagálva: megérheti belemenni a riförbisdbe? Mekkora lehet a rizikó (+ a vám) a termék minőségét illetően?
Edit (esetleg Judit ): nyitott vagyok comply tipre, láttam az oldalon, hogy van Tevire való is. A tokban elfér, nem akadályozza a töltést? Valakinek esetleg tapaszalat?
[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
Sziasztok!
Miután a vezetékes csoportban vicze1 eltanácsolt az eredeti ötletemtől, átballagtam ide.
Ami fontos: legalább 6, de inkább 7-8 óra üzembírás; használható kezelőfelület. Zene spotifyról megy, a fő vonal: indie/alter/'60-'70 rock, jazz, blues.
Ahogy végigolvastam itt a kommenteket (
az összeset, tanulságos volt) körvonalózodott bennem, hogy a Tevi alá nem igazán érdemes mennem.Látom a képeken, hogy nagyon kiáll a fülből. Ez nem okoz gondot, nem esik ki? Hogy szigetel? Vagy ezek mind megoldhatóak eartip cserével?
A Galaxy Buds és a Tevi közti árkülönbséget főleg az előbbi jobban átgondoltsága okozza, a nagyobb know-how illetve nagyobb büdzsével járó gondtalan (ha nem is teljesen kompromisszum mentes) kivitelezés, vagy sokat számít a név is? Telefonálásban, ha jól szedtem ki, a Buds jobb, hangminőségben milyen irányú és mekkora a difi?
Illetve a végére egy tufa kérdés, ne kövezzetek meg. Vezetékes fülhallgató árazásban pusztán a hangminőség alapján hová esik a Lypertech?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Myth: Wukong
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Stellar Blade
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konteó topic
- Könyvajánló
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest