- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurpiUrfi2
tag
Sziasztok! Napi tömegközlekedéses ingázás során használható bluetooth -os füllhalgatót keresek elsősorban telefonálásra, ami nagy eséllyel nem esik ki a fülemből. Nem tudom, hogy az én fülnyílásommal van -e a gond de én 15 év alatt még nem találtam olyan in-ear fülhallgatót ami nem esett volna ki. Kivéve a fülre akaszthatók de azt most nem szeretnék. -- Earbud-okkal szemezek, de nem tudom ezek mennyire biztosan ülnek a fülben és hangszórójuk mennyire megbízható egy háttérzajos metrón pl. -- Külföldi rendelés nem gond, zene minőség nem elsőszámú szempont. Akkumulátor minőség sem.Ár : Olcsó mert fogyó darabok. Mit ajánlanátok? Köszönet..
-
TurpiUrfi2
tag
Az ő top 5 "pick" jéről esetleg valakinek véleménye?
https://www.youtube.com/watch?v=a30Hnuzgr6s -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Olyan in ear tws-t keresek, amiből létezik mono verzió. Azért keresek mono verziót, mert pár éve gyakorlatilag nem hallok a jobb fülemre így felesleges plusz kiadás a stereo. Jelenleg egy Baseus A03-at használok, de váltanék valami jobb minőségre. Zenehallgatás elsősorban rock, telefonáslásra csak zárt térben használom, ahol nincs nagy környezeti zaj. -
vicze
félisten
Nekem majd csak valamikor júniusban...
Az 11h miatt megérni az elég jó azért. Meg véééégre mutatja a tok töltöttségét, el se hiszem.
Mivel ajándékba jár ez is jócskán olcsón kapható lesz majd szerencsére.
Igazából aki most venne semmilyen indok nincs a sima Buds mellett, az a ~8e nem nagyon számít.
Igen két mikro driver, értelme nincs de legalább papíron jól mutat, mondjuk két DD-t értelmesen összehangolni, se egy leányálom. -
FoLey-v
addikt
Az miért van hogy zenehallgatás közben néha előfordul,hogy az egyik oldalon sistereg?
Mostanában fordul elő.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
SSlyTR
aktív tag
Spunky beat-tel masnak is kesik a hang? Telefonon meg tok jo. De ha laptophoz csatlakozik, akkor eleg zavaro youtube-on videokat vagy gepen filmeket nezni.
-
fabri07
aktív tag
Hali!
Na megjött 4 nap alatt eu-s raktarból, geekbuyingról, a spunky.
Ma teszteltem először tömegközlekedés során s elég jó a zajszűrése is. Mondjuk én max hangerőn hallgatom, így nem hallottam külső zajt. Tegnap ahogy kivettem a dobozból a normál mérettel tökéletesen illeszkedett a fülembe, nagyon kényelmes a hordása is. Hangügyileg és meglepett, bár a magasok az lehet az iphone hangerőnek köszönhetően(asszem iphonokon mindenkinek hangosabb a zene) kicsit bántja a fülem, lehet csak be kell járatni. Az irányítás az tényleg érdekes, főleg az egy tapira start/stop, de nem kell igazitanom a fülest, mert tökély a fülembe.
Mondjuk rosszul oldották meg a kezelhetőséget, de én telefonról szeretem amúgy is irányítani. Xiaomi airdots protol kényelembe, hangba(mondjuk lehet az illeszkedés miatt) valamennyivel jobb, akkuja is, vezérlése nem. A kis sistergés nekem is jelen van, ha nem megy a zene. -
Baltincs
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki találkozott-e már a QCY T1 PRO nevű fülhallgatóval? Vagy esetleg mit ajánlotok helyette? Max 15 ezret költenék rá, és ha 1,5-2 órát bír egyhuzamban töltés nélkül én már nagyon boldog vagyok vele. Ha van mikrofonja, az csak plusz öröm. Leginkább rock zenét hallgatok, és szeretem ha hallom a basszusgitárt, de azért ne nyomjon el mindent.
Előre is köszönöm a helpeket. -
koma106
senior tag
Sziasztok! Beszereztem egy Tronsmart Spunky Beat fülest, ami tényleg elég jó kis kütyü, viszont az én fülemnek egyik szilinon sem kényelmes, szeretnék hozzá szivacsot venni, de nem az 5-6000FT-os kategóriában. Esetleg van tippetek, ajánlott hazai bolt vagy szivacs típus? 4mm-es belső átmérőjű lenne jó rá...
-
-
koma106
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
A szivacs csak akkor lesz jó, ha leveszed töltésnél.
Nekem KZ szivacs van, azzal a legkisebbel is kilóg a füledből, úgy, h leesés veszélye is fennáll, és tölteni sem fog vele. (Amúgy 2$, ha kérsz linket, adok)
Szóval, ami pluszt adna, azt nem tudod élvezni vele.
Nekem a gyárival tökéletes - izoláció, hangzás, minden.
Szerintem jó vétel volt.
Geekbuying, 3 nap!!!! -
szetcsuszott
aktív tag
QCY T1 PRO tesztelve monóban headsetként is. Tesztkörülmények: Citroen xsara 1.4 benzin, 90-100 km/h közúton, bal fülessel. A hívott fél kiválóan hallott, bár rákérdezve mondta, hogy nem úgy, mintha egyenesen telefonba beszélnék, volt benne valami furcsa, de nem kellett hangosabban beszélnem, nem szaggatott, nem visszhangzott. Nekem ez elég.
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
Baltincs
tag
válasz szetcsuszott #673 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, jókat olvastam rajta mindenhol, csak szerettem volna egy itteni áment is leginkább ma megyek érte, írok majd mi a véleményem holnap
-
Baltincs
tag
Na meglett a dolog, nagyon baba, igaz kellett egy kis plusz alkalmazás az equalizer hiánya miatt a huawei telefonomon, de teljesen jó hangot lehet kicsikarni ebből a kis csodából. Hívásban még nem teszteltem. Mindenkinek bátran merem ajánlani eddig
-
spanyoll
addikt
Megjött a qcy t2c. Egy hét és írok róla, hogy mi a véleményem.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Stanbacsi
tag
Sziasztok! Vezeték nélküli fülest keresek max 20 ezerért. Skullcandy Sesh-t néztem elsőkörben. Tudnátok tippeket adni?
-
-
Stanbacsi
tag
Azt tudni kell, hogy nekem eddig X2T kínai 5 ezres fülesem volt (earbuds). Ehhez mérten kérdem... Mondom veszek egy kicsit komolyabbat, de nem tudom milyen lenne jó ennyiért.
Skullcandy Method-om volt anno (még megvan valahol) Nekem semmi gondom nem volt a hangzással. Persze ez lehet változott azóta.
-
Baltincs
tag
válasz Stanbacsi #680 üzenetére
Teljesen szubjektív vélemény volt, amit én hallgatok, ahhoz nekem nem ideális a Skullcandy, ettől függetlenül simán lehet, hogy neked bejön. Én most vettem ezt a QCY T1 Pro nevű kis fülest 13 ezer forintért, és nekem tetszik a hangja eddig
De van egy vezetékes Shure fülesem is, ami azért komolyabb mind árban, mind mindenhogy és hát az azért nyilván sooookkal jobb, de hát én is csak akartam egy ilyet próba céljára, és hogy ne azt tegyem tönkre, amikor kabátban mászkálok és beakad a sálamba, stb...[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
Gondolom a scarbir. com alapján választottad. Lehet ez 2hét mulva 4 vagy 3 csillagos lesz csak. Beszélgettem ezzel a "sráccal", az xplods 3, Edifier stb. tws ekről. Az xplods 3 is nagyon sokáig 5csillagos volt nála. Most már csak 4, pedig szerintem jobb a hangja (a neki 5csillagos) KZ S1 nél. Meg szerintem az Edifier tws1 sokkal jobb mint a QCY QS vagy QS2.
-
gyvince
senior tag
igen az alapján...mindegy meg nézem milyen aztán le írom a véleményem ha érdekel valakit...
11 ezer forintért szerintem nem rossz választás lesz de majd meg látjuk lehet egy nagy fos lesz ki tudja sehol máshol nem találtam róla semmit sem...ha nem jön be akkor beszerzek egy Edifier tws1 sokáig szemeztem azzal is...[ Szerkesztve ]
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
H2o-pok
senior tag
Nekem a TWS1 jobb mivel hosszabb a vetőcsöve, stabilabb mint az xpods. Persze neked lehet az xpods is tökéletes. Hangban? Szerintem nem sok különbség van. A TWS1 talán tisztább, részletesebb. Egyik sem basszus õrült, de nekem trance, progressive stilushoz elég a tws1. Spunky beat viszont basszusban jobb, csak nem volt jó a fülembe. Tudást, akkuidőt tekintve spunky vagy tws1, mind 1. Spunky olcsóbb, több mély.
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
lenovo h05 -höz esetleg volt valakinek szerencséje? Páromnak venném, mert állandóan az én vezetékes fülesemet nyúlja le és félek valahol egyszer megakad és eltépi a kábelt.
Ez lenne az ...
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Hali, van már olyan vez. nélküli füles, amit bártan ajánlotok és minőségileg sem egy vacak ? Persze hangban legyen ott, mondjuk legyen benne basszus, akksija legyen sokáig jó, hangzásilag is tudja legalább úgy vissza adni mint mondjuk egy SoundMAGIC E10C
köszi ár.. 30 alatt
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
-
energy4ever
addikt
Kellene egy kis segitseg! Szeretnek valami Bluetooth fulhallgatot:
-Bukosisak ala ferjen be, es maradjon is a fulemben.
-Telefonon, vagy az eszkozon lassam mennyire van feltoltve.
Nem szeretnek sokat kolteni, jo lenne 20ezer ft alatt maradni. Ha ebbe az arba belefer, akkor meg egy opcionalis dolog aminek orulnek, az hogy legyen vizallo, zajszures sem hatrany, mivel motorhoz lenne hasznalva.
Ja es ne az a ket kulon allo bogyo legyen, hanem aminek a fele a nyakamban van. Valamint itthon hazai forgalmazoton is beszerezheto legyen, ne kelljen kulfoldrol rendelni.
Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest