Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne valamilyen fülhallgatóra amit főként sportoláshoz használnék. Az a baj, hogy volt már több tws-em is, de az egyik fülemből mindig kiesnek. (gyártási hiba gondolom xD)
Szembejött viszont egy ilyen: Nothing Ear(open) White
Milyen lehet ennek a hangja, van valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban?
Esetleg van valami amit ajánlanátok sportoláshoz? Valami olyat szeretnék ami jól szól, nem v karakteres vacak és nem esik ki könnyen az ember füléből.
Köszi!
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Első ilyen fülesemet keresem. Nagy elvárások nincsenek, zene hallgatásra lenne főleg használva. Melyek azok a fülesek, amik best-buy vétel minél olcsóbban?Aztán eldöntöm, hogy érnek-e nekem annyit. Esetleg szokott-e lenni olyan, hogy valamilyen termék mellé szoktak adni fülest és esetleg azt meg lehet venni töredék áron?
-
Tibi8
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung Buds FE füles és egy Samsung A52S 5G együttműködésével kapcsolatban lenne kérdésem. Bízva abban hogy márkán belül maradva majd minden szép lesz, 2 hónapja vettem egy ilyen fülest, de sajna telefonálás közben mindenki panaszkodik, hogy rosszul és elmosódva hall engem. Hangrögzítővel teszteltem, úgy teljesen jó a felvétel. Hívás közben próbáltam VoLTE, VoWifi nélkül, 5G, csak 4G hálózaton, valamint a füleshez letöltött Wearable alkalmazáson belül is kapcsolgattam a zajszűrést (bár nem tudom, hogy ez a mikrofonra vonatkozik-e). A zenehallgatás tökéletes. Lehet a különböző Bluetooth szabványokkal lesz a gond? Vagy csak ez egyszerűen ilyen és ne akarjak vele telefonálni, térjek vissza a jól bevált vezetékes JBL-hez? Megköszönöm, ha írtok ötletet, tapasztalatot! -
Janaboy
veterán
válasz
spleenszuru #16488 üzenetére
Mindenképp vedd figyelembe, hogy az Freebuds 5 az félig nyitott füles, annak az ANC-je nem olyan mint az amúgy agybadugós verzióknak.
Szóval az ANC szemszögéből mindenképp a 6i jobb lehet már azért is mert alapból van passzív zajkioltása is.
A kényelem sajnos eléggé egyéni, pl én nem szeretem az agybadugósokat, nem is bírom őket sokáig viselni.
Konditeremben ha csak alap nem túl ugrálós gyakorlatokat csinálsz, akkor szerintem az 5 is a fülben marad, de valszeg a 6i jobb ebben.
Nyilván mivel a 6i jobban zár, ha egyforma is a hangjuk, akkor is jobbnak fogod hallani.De nagyon attól függ, hogy mire van igényed.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Janaboy #16482 üzenetére
Szia!
Visszaolvastam Huawei Freebuds 5 és 6i ügyben, és igazából mindkettő dicsérve van itt a topikban.
Szerinted megéri a felárat a 6i az 5-höz képest, mindent tekintve?
Hangminőség, zajszűrés, kényelem, stabilitás a fülben, üzemidő, tényleg minden szempontból.CNC mellett ugyan nem használnám, mint pár fórumtárs, de pl. konditeremben az alapból hangos ottani zenét elnyomni viszont igen.
Ill. én is munkában teams meetingek, zenehallgatás youtube-n.Azért nem töltöm ki az összefoglalót, mert most csak erre a 2 típusra fókuszálok.
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
ANC-s fülest keresek apámnak maximum 100ezer forintig, iPhone-nal való használatra. Kevésbé zenehallgatásra, inkább podcast-ekre, és telefonálásra használná, a probléma viszont, hogy mindezt zajos munkakörnyezetben, és ugye jó lenne, ha a másik fél is értené őt... (Ipari hűtőgépszerelő, szóval zúgás, kompresszor berregése, tetőn szélzaj, minden játszik.)
Tudnátok esetleg ezek alapján ajánlani valamit?
Előre is köszi mindenkinek! -
Fetyoka0
tag
válasz
bostone #16479 üzenetére
Sziasztok!
Asszonynak kellene home officehoz (Teams) half ear fülhallgató. Agybadugosat nem szereti. 40k lenne a keret. Fontos a jó aksi, a jó mikrofon es hogy laptop bt tal kompatibilis legyen. Iphonja van esetleg azzal is a későbbiekben.
Ezeket nézegettem:Xiaomi buds 5
Huawei freebuds 3
Airpod 2
Galaxy buds 3Köszi
-
Winner_hun
félisten
OnePlus Buds Pro 2 fültokkal együtt használható, bár nagyon határeset.
-
-
Köszönöm srácok, nem tudom megmondani miért de a Huawei felé húz a szívem.
Egyedül a qi töltés hiányát sajnálom. -
Sziasztok, döglődik a Sony WF-1000XM4-em, megvárnám az airpods Pro 3-at, de addig kellhet valami használható cucc értelmes áron (30-40k max) ami esetleg zajszűrős is és értelmesen együttműködik egy iphone 16 pro-val.
Köszönöm!
Ha ez számít: relatíve kényelmetlen is volt nekem az XM4 az M méret fura volt, viszketett tőle a fülem belül, az S pedig kicsi volt, nulla izolációval. -
Sziasztok, könnyű on-ear BT fejhallgatót keresek futáshoz, ami kellően jól tartja magát a fejen és kellően könnyű is. Hangminőség terén nincsenek különösebb elvárások - BT fejesről beszélünk - iPhone-nal lesz használva, árban 200k-ig bezárólag jó lenne megúszni. Megköszönöm, ha van esetleg konkrét javaslat, vagy márka, típus, járatlan vagyok vezetéknélküli témában.
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #16464 üzenetére
A Samsung Buds2 ANC-je is valóban inkább csak tompít, mint izolál, de nálam meg pont a Linkbuds S volt, aminek az áteresztő módja nagyon mű volt és a távoli, nagyobb járműveket még jobban felerősítette, mintha nem is lett volna a fülemben.
A Linkbuds aksija nekem is megfeküdt, hogy rohadna meg. Utcára és telefonáláshoz meglehetősen hiányzik. -
csakb
őstag
-
-NoVa-
veterán
Nekem Buds 1, Live, Pro 2, és normál nyitott 3 van Samsungból, meg Sonyból a LinkBuds nyitott és zárt.
ANC-ben a Sony köröket ver a Samsungra, hangminőségben is, az egyetlen, amiben tényleg szánalmasan teljesít, az akku élettartama. A 3. LinkBuds-om még működik, ha megtalálom, ahelyett inkább a Buds 3-at használom mostanában. Ott a Samsung basszusa jobb, teltebb, miközben szintén alig izolál, de ez most nem szempont, ha zárt kell.
Zártban a Buds 2 Pro ANC-je félmegoldás, átenged, csillapít, de nem szüntet meg. Van előnye, pl reptéren a hangosbemondót hallani, de kevésbé fárasztó az utazás, de néha félremegy, és generál is zajt, nem csak kiolt. A Sony kibírja az extrém tesztem is, azaz nyitott tetővel padlógázon gyorsulva az WRX STI motor üvölt előttem, a kipufogó mögöttem, én meg halk zenét hallgatok és csöndben siklik a Subaru. Helyzetfüggő, mikor melyik jobb, ha csak egy lehetne, akkor a Sony megoldása jobb. Ellenben a zártból is már a második példány akkuja döglik meg, elgondolkoztam rajta, hogy vegyek egy XM5-öt, és cseréljek benne akkut, ha elfáradt.
Hangminőségben végképp nem a Samsung felé húzok. A Buds 3 már egész jó (annyira, hogy nem fáradozok a LinkBuds keresgélésével, valahová beeshetett az asztalom mögé egy résbe), de EQ-zni kell az app-jában, a Sony meg minden belenyúlás nélkül egyszerűen jó. A Buds Pro 2 picit tágasabb teret varázsol, de tonalitásban messze nem az igazi, a basszus tisztaságára is akad panaszom, a LinkBuds pedig koherens és kiterjesztett természetes hangon szólal meg, kissé szűk, kissé 2 dimenziós, de összességében sokkal élvezhetőbb, mint a Samsungok.
És akkor hogy még bonyolultabb legyen, a LinkBuds S egyszer bebillent master-slave módba, és azóta sehogy nem sikerül kirugdalni belőle, azaz ha csak a bal oldalt veszem elő, akkor nem szól, nem kapcsolódik, csak a jobb oldallal hajlandó kommunikálni. Reset, app beállítás ki-be kapcsolása nem segít, ha hosszú egész napos meetingeken az egyik oldalt töltenéd, a másikat használnád, akkor ezt itt lehetetlenné tette. Csak hogy még nehezebb legyen dönteni.
-
csakb
őstag
Sziasztok!
Közel 3 év után elkezdtek döglődni az akkuk a Samsung Buds 2-esemben, és az utódját keresem most. TWS, in-ear az elképzelés továbbra is, és számomra a legfontosabb a zajszűrés.
Tömegközlekedés közben szoktam podcasteket, hangoskönyveket hallgatni vele, és nekem a Buds 2 zajszűrése egész jó volt, habár néha lehetett volna még jobb.Nemrég a rivjúknak bedőlve vettem egy Earfun Air Pro 4-est. Na, hát ennek a zajszűrése egy gyenge vicc. A Buds2 egy másik, szebb világ volt, pedig annak az ANC-jét anno eléggé lehúzták.
Úton van még pár Spinfit és Kbear illeszték, de egész biztos vagyok benne, hogy nem fog csodát tenni egyik sem. Ezeken kívül is van egy pár illesztékem, és ugyanolyan gyenge az Earfun mindegyikkel.Samsung Buds 2 Pro és a Buds 3 Pro most az újabb kiszemelt, habár a Pro 3 ára azért már a lélektani határon túl van kissé.
Valós tapasztalatok alapján van esetleg valakinek ezeknél jobb tippje, 80 kHUF alatt?
A Sonykat kerülném, mert elég sok rosszat olvastam róluk, itt a topikban is.
-
Janaboy
veterán
válasz
kisskaresz21 #16458 üzenetére
Earfun vagy Oneplus inkább.
Vagy ha még picivel többet rászánnál, akkor Huawei Freebuds 6i.
Esetleg még vmelyik Sony.
Csak tesztet érdemes nézni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
kisskaresz21 #16458 üzenetére
Ennyi a fe is. Nekem a belső szarnyacska miatt lett ez a típus, de tökre tetszik.
-
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. Úgy látszik elhagytam a fülesem ezért újat kényszerülök venni.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Felhasználási szokásaim:
Sokat használom. Egyedül dolgozom ezért van úgy, hogy egész nap a fülemben van. Zajos környezetben.
Általában csak Podcastokat hallgatok, nagyon ritkán zenét.
iPhone-al használom.
Nem kell kiemelkedően jónak lenni az ANC-nek de azért legyen (jó).
Jó lenne ha tudnám hívásra is használni, akár zajos környezetben is.
Három kinézett példány van eddig, de ha van jobb alternatíva akkor szívesen fogadom.
1. Soundcore Liberty 4NC
2. Earfün air pro 4
3. Oneplus buds 3
Mindegyik ahogy nézem 25 +-2 ezer áron mozog.
Köszönöm a válaszokat. -
Janaboy
veterán
válasz
bajnokpityu #16455 üzenetére
Azt nem mondtam hogy a legjobb belőle de én úgy emlékszem hogy jó vélemények vannak az FEről is.
Főleg ha Samsung telóval használod. -
stuka20
senior tag
Hali!
Vajon megéri ezt megvenni emagról úgy, hogy nem az emag forgalmazza? Máshol sokkal drágább vagy nincs. Valami francia székhelyű cég forgalmazza. Garanciaügyintézés nem tudom így milyen lehet.
Apukám elhagyott egy ilyet és csak ezzel volt jó neki futni az órájával együtt.
-
xpeg
csendes tag
Sziasztok!
Első vezeték nélküli fülhallgatómat készülök megvásárolni. Nem igazán vagyok jártas a témában.
Amit tudok, hogy: - max 35 000-ig keresek
- Elsődlegesen zene, youtube, filmezéshez kellene, ritkán telefonálásra.Ebben a kategóriában tudnátok ajánlani ár/érték arányban kiemelkedő füleseket. Előre is köszi!
-
stuka20
senior tag
válasz
Viktor77 #16447 üzenetére
+1 Nagyon jó volt QCY-om (azt hiszem QCY T2C TWS volt nekem), kényelmes volt a fülben és jól szólt (annak ellenére milyen olcsó), főleg amikor új telefont vettem, látványosan jobban szebben szólt, nekem akkor 6-8000 ft körül volt.
Hozzátenném, hogy sokkal kényelmesebb volt nekem a fenti, mint az utóbbi earfun air pro 2 és oneplus buds 3...
Utóbbi kettőt mindig sokszor kell igazítani a fülben, de még ezekután is kilazul.. -
-NoVa-
veterán
válasz
light1994012 #16438 üzenetére
A Samsungjaim időtállók (de az új, 3-as sorozat hosszú szár végén lévő töltőérintkezőkben kevésbé bízok, mint a régiekben, nagyon könnyen vesztik el a kontaktot), a Sonyk akkuproblémásak, a Sennheiserek szintén jól bírják, de a nagy tok zsanérja sérülékeny, könnyen törik, aztán minden lottó. Vagy bírja, vagy selejt, típuson belül sincs mindig konzisztens. Eldobható használati tárgy.
-
gulyasa
őstag
válasz
Nekem volt egy Baseus fülpántos TWS-em, ami bírta kb. 3-4 évet. Utána kb. másfél éven keresztül volt hasonló fülpántos Tribit-em, kettő pár is. Habár mindkettőnél a fülesekkel nem volt baj, de mindkét töltőtokon belül egynél több pogo pin (a rugós töltőérintkező) végleg beragadt és azért váltak használhatatlanná. A Tribit becsületére legyen mondva, mindkét esetben visszakaptam a teljes árat, és a hibás példányokat sem kellett visszaküldeni.
Azóta JBL Reflect Aero-t használok. Ennél fülredőkbe illeszkedő "fülek" tartják kiesés ellen a dugókat. De ez már drágább kategória.
-
grafnet
veterán
válasz
Az egyéni tapasztalat: egyik sem fog kibírni 2 évet.
Az elmúlt 2 évben ma vittem vissza a 10. fülest...Mindegy, hogy 20e forintos vagy 2.500,-Ft-os, mindnek volt valami kehe.
-
light1994012
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy nagyjából 20-30 ezer forint magasságában levő vezeték nélküli fülest?
A lényeg hogy futáshoz is kellene, szóval ne essen ki könnyen a fülből, de nem kell semmi extra, eddig már volt egy airpods 2, ami másfél év után meghalt a jobb oldalinak az akksija. Most pedig egy jbl tws 300 volt, ez már tölteni sem akar. Ilyesmi kategóriát keresnék, ami többet bír mint 1-2 év. A lényeg hogy ne legyen gumis (agybadugós).
Lényegében egy S22 Ultrával lenne használva, esetleg néha laptoppal is.
Előre is köszönöm. -
grafnet
veterán
A csontrezgető fülesekkel kapcsolatban van itt valakinek tapasztalata vagy az másik topik témája?
-
válasz
bajnokpityu #16431 üzenetére
Ez jó találat! A magyar oldalon is van akció. Én az EarFun Air Pro 4-t nézem, USA-ból 63 dollár (kb 23 E Ft), magyar Earfun boltból 26,5 E Ft. Itthon van szállítási díj, legalább ezer forint, ezt beleszámoltam. Azt nem tudom, hogy az USA-ból vettnél haza garancia van-e.
-
bostone
addikt
Akit elkerült a hír és vásárolni szeretne, az earfun akciózza szinte az összes termékét még néhány napig.
-
L4D1K
őstag
válasz
<Adamsky> #16401 üzenetére
Koszonom a segitseget, jatszottam kicsit a meretekkel es maradtam a felemas meretnel (bal L, jobb XL). Igy nagyjabol helyreallt a bal-jobb hangero es kevessebb a leak.
Probakepp raraktam a loop gumiharangjat - sztem meglepoen jo de nyilvan abszolut nem illik hozza meretileg. (Viszont baromi kenyelmes es tok jol kitoltette a fulemet.)
-
tomp
félisten
válasz
Winner_hun #16427 üzenetére
Ha nem indul el az automata párosítás akkor a tokon lévő gombot kell hosszan megnyomni miközben mind2 füles benne van nyitott állapotban.
Ha nem OnePlus telód van akkor töltsd le a HeyMelody appot. OnePlus teló esetén menj a füles beállításaiba és add meg a szár megnyomására történő beállítást.
Hangerőt csak a Buds 3 és Buds Pro 3 tudja. -
Winner_hun
félisten
A fülesek 100%-on voltak, mégse látta a telefon, nem is csippantak fülbe rakásnál, illetve a szárának nyomkodásánál.
Akkor megpróbálom majd gyorsabban ha még egyszer ilyen lesz.Amit még hiányolok, az a zajszűrés kikapcsolása a fülhallgató érintésével. Mert vagy zajszűrés, vagy áttetszőség van, de a KI opció érintéssel nem aktiválható. Hangerő állítás sincs, de egyelőre azt nem hiányolom, beállítom és jó úgy.
-
tomp
félisten
válasz
Winner_hun #16424 üzenetére
Párosítást nem tudom de szimpla kapcsolódásnál lemerült tokkal is kapcsolódik mert 1% marad benne pont erre.
Lehet a párosításhoz ez már kevés ugye.
Amúgy ha a fülesek töltése közben merülne le a tok akkor megáll a töltés mikor a tok töltöttsége már csak 5%. De ki-be rakással levihető 1%-ig.A sima Buds 3 már olyan, hogy ha lemerült a tok akkor alapesetben még kapcsolódni sem kapcsolódik de erre van egy trükk. Kinyitásnál azonnal ki kell kapni a fülest így azok bekapcsolnak.
-
Winner_hun
félisten
Végül vettem használtan egy OnePlus Buds Pro 2-t. Nagyon jó. Egy furcsaság volt amit nem tudok hova tenni.
60% körül volt a füles, betettem tölteni a tokba, ami 10%-on volt. Mikor kinyitottam se kép, se hang. Ha a tok teljesen lemerül akkor a fülest nem lehet a telefonnal párosítani vagy én bénáztam el valamit? Bementem egy mobilos boltba, kértem egy kis áramot, elindult, összepárosítottam, így már tudtam használni. Kb. fél percig volt a tok a kábelen, addig a telefonon felment 30%-ra a töltöttsége. Zsebre tettem, majd otthon feltettem a töltőre, nem néztem hogy utána hogy állt a töltöttsége.
Teljes lemerültség előtt megállhatna a füles töltése hogy összepárosításra maradjon még energia... -
<Adamsky>
nagyúr
"Rögzítettem az asztallaphoz hogy feljebb legyen mint a gépház és sajna ugyanúgy viselkedik." – akkor ez egy hibás példány.
Nekem hasonló (csak UGREEN) van a monitor oldalába dugva. Hibátlanul teszi a dolgot. Ha még garis, vidd vissza, ha nem, akkor szerintem rendelj egy másikat. Ennek, ott a gép előtt ülve (ill. a szobán belül) működnie kell(ene). -
Sonja
nagyúr
Ezért vettem egy Conceptronic ABBY17B bluetooth adaptert. Gép hátuljában van USB-be dugva, és az egész lakásban stabil a kapcsolat mindennel, amivel próbáltam.
-
Sziasztok
Tudom off topic de hátha van valakinek tapasztalata. Adott egy ilyen adapter [link] .
Pc-re szeretnêk vele tws fülest csatlakoztatni. Az összessel próbáltam ami itthon van (huawei freebuds se 2 , google pixel buds pro 2 , galaxy buds)
A gondom az vele hogy a kapcsolodás jó viszont olyan mimtha a hatósugara kb 30 cm lenne. Ha a füles nincs vele egy síkban vagy bármilyen tárgy kettejük közê kerül akkor már elkezd szaggatni vagy elmegy a hang. Telefonnal hibátlan a működés akár több falon keresztül is. Ezek a bt adapterek ennyit tudnak? Érdemes lehet drágábbra beruházni vagy nézzek céleszközt saját adapterrel? -
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok! Céges megbeszélésekhez keresek olyan fülest, aminél cél, hogy a mikrofon szűrje ki a körülöttem levő beszéd hangokat, van hogy irodán belül 2 különböző megbeszélésben vagyunk.
Fülhallgató erdekelne nem fejhallgató, az ár tekintetében sáv érdekelne, vagy ár érték arányú készülék.
Előre is nagyon köszönöm. -
Pa3k
csendes tag
Sziasztok. Redmi note 12 pro mellé szeretnék venni egy fülest zenehallgatásra. Fő szempontok az anc, a hangminőség és az üzemidő. Mikrofon stb minősége nem nagyon számít. Bose QuietComfort Ultra-val szemezgetek vagy Jabra Elite 10 Gen 2-vel. Melyiket ajánlanátok szívesebben? Esetleg valami mást ebben az árkategóriában?
-
Janaboy
veterán
válasz
iqkacsa #16406 üzenetére
Én inkább a Huawei Freebuds 6i-t venném. Mikrofonban nagyon erős.
Utána Jabra (de nem feltétlen a 3-ast, tesztek alapján megnézném hogy a többi mit tud) vagy EarFun Air Pro 4.
QCY úgy emlékszem nem annyira erős mikrofonban.Amúgy minden 10eFt feletti termékre most már 2 év garancia jár! Nem rég volt jogszabály változás!
-
iqkacsa
csendes tag
Sziasztok!
Elsősorban zenehalgatáshoz keresek TWS fülest, de az se baj ha egy-egy teams hívással is megbírkozik. Elsősorban telefonnal használnám (Android - jelenleg Samsung A54), másodsorban Win11-es laptoppal. Szeretem a zárt kialakítású agybadugós füleseket.
Nem akarok benne sportolni, de nem baj ha nem esik ki a fülemből takarítás közben.
ANC nem kritikus, de egyszer szívesen kipróbálnám.
És jó lenne, ha lenne rá két év gari, valami olyan helyre, ahol könnyű intézni.
Maximum 25-30k-ig mennék el, de az sem baj, ha sokkal olcsóbb.
Visszanézve a fórumot, ezeket láttam:
QCY T13 ANC
JABRA Elite 3(EarFun Air Pro 4 - a magyar forgalmazónál jó áron van, de csak 12 év gari meg ilyenek, szóval annyira nem szimpi.)
A QCY és a JABRA közül melyiket ajánljátok? Vagy bármi egyéb típus javaslatot is szívesen veszek.Köszönöm!
-
bostone
addikt
válasz
nickcreeper #16400 üzenetére
Huawei Freebuds 2 SE vagy Oppo Enco Air3.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hopeless69 #16403 üzenetére
Véleményt nem tudok róla mondani, de ha veszed, akkor inkább a gyártótól. Épp most picit még olcsóbb is, és a gariztatással sem lesz gondot, ha ne adj' Isten szükség lenne rá.
Az ilyen gamer fülesekre (itt) nincs nagy kereslet / igény. Szerintem inkább külföldi review-k között nézz szét, ha bizonytalan van. -
hopeless69
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni fülhallgató vásárlása előtt állok.
Az utolsó fülesem Nothing Ear (stick) volt. Megadta magát szerintem megrágta a gyerek, nem szól az egyik fele.
Androiddal, PC-vel és amennyiben lehet PS-el lenne használva. Találtam talán erre egy megoldást, de jó lenne, ha ezt más is megerősítené. Anker Soundcore VR P10 TWS. A leírás alapján működik PS-el is. A Sonyhoz képest simán féláron.Anker Soundcore VR P10 TWS
[link]Magyar "támogatott" cikk:
[link]Be merjek vállalni egy ilyet?
Köszönöm -
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem sejted a választ ...
Mindenkinek (kicsit?) más a füle, ergo, ami neked rossz, másnak jó lesz, és fordítva. Szóval, ha a gyári nem jó (ami meglep, mert az AZ80-hoz jó minőségű illesztékek járnak, így nekem pl. nem is kellett 3rd party változatokkal vacakolni) akkor, ha "szerencséd" van, két-három próba után megtalálhatod a "tutit". Ha, nem, akkor egy olcsóbb, vagy akár közép kategóriás füles árát is elköltheted illesztékekre.A Comply, ill. a hozzá hasonló "dugók" nagyon jól izolálnak, de egyrészt macera a ki-, és betétel, másfelől nem tartanak örökké.
" ... valamint total maskepp ul a ket fulben." – az ugye meg van, hogy nincs abban semmi, ha az egyik füledbe az M-es másikba az L-es a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest