Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

Tegnap végül megjött a Liberty 4 NC. Még tesztelem pár napot, így elsőre jelenleg vegyes amit gondolok. Eddig azt gondoltam hogy a Life P2i nagyon jól szól, imádom a hangját, viszont közvetlenül utána hallgatva a 4 NC-t abban előjöttek a magas hangok is, így még jobb. Ugyanakkor valamiért mintha mégis hiányozna valami a P2i-hez képest, ezért még próbálgatom.

A 4 NC-t kényelmesebb használni, kevésbé nyomja a fülemet, még az L-es harang is, egyébként az M-eset használom mindkettőn. Mozgás közben még nem próbáltam.

Ez az első alkalom hogy zajszűrőt próbáltam, így elsőre lenyűgöző, ahogy a transparency mód is. A magas hangok felső tartományának egy része azért megmaradt, de a tévémből gyakorlatilag szinte semmit nem hallottam azon a hangerőn ahogy használni szoktam, ahogy pedig mamám szokta hallgatni a sajátját, abból is csak egy nagyon szűrt felső hangsáv jött át, ami két méteren túl már alig volt érhető. Nekem tetszik.

Ami 'hátrány', hogy ezen eszközök ( P2i, Motion+, 4 NC) után kénytelen vagyok a kocsiban is fejegységet cserélni, mert fáj utánuk hallgatni :) (Mondjuk már akkor is sírtam tőle mikor beszereltem :DDD annyira tré hangja van [Tesco gazdaságos BT-s autórádió], de így a fülesek és a BT-s hangfal után már kifejezetten fáj :). Úton is van már egy Nakamichi)

Szóval eddig tetszik.

HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák