- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Tegnap végül megjött a Liberty 4 NC. Még tesztelem pár napot, így elsőre jelenleg vegyes amit gondolok. Eddig azt gondoltam hogy a Life P2i nagyon jól szól, imádom a hangját, viszont közvetlenül utána hallgatva a 4 NC-t abban előjöttek a magas hangok is, így még jobb. Ugyanakkor valamiért mintha mégis hiányozna valami a P2i-hez képest, ezért még próbálgatom.
A 4 NC-t kényelmesebb használni, kevésbé nyomja a fülemet, még az L-es harang is, egyébként az M-eset használom mindkettőn. Mozgás közben még nem próbáltam.
Ez az első alkalom hogy zajszűrőt próbáltam, így elsőre lenyűgöző, ahogy a transparency mód is. A magas hangok felső tartományának egy része azért megmaradt, de a tévémből gyakorlatilag szinte semmit nem hallottam azon a hangerőn ahogy használni szoktam, ahogy pedig mamám szokta hallgatni a sajátját, abból is csak egy nagyon szűrt felső hangsáv jött át, ami két méteren túl már alig volt érhető. Nekem tetszik.
Ami 'hátrány', hogy ezen eszközök ( P2i, Motion+, 4 NC) után kénytelen vagyok a kocsiban is fejegységet cserélni, mert fáj utánuk hallgatni
(Mondjuk már akkor is sírtam tőle mikor beszereltem
annyira tré hangja van [Tesco gazdaságos BT-s autórádió], de így a fülesek és a BT-s hangfal után már kifejezetten fáj
. Úton is van már egy Nakamichi)
Szóval eddig tetszik.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest