- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
alain911
csendes tag
Youtube vidokon azt láttam hogy az FE-t gond nélkül lehet párosítani egy Iphone-nal!
És ha mondjuk egy androidos készüléken beállítom az EQ-t és utána összepárosítom egy Iphone-nal akkor az előzőleg beállított hangzáson fog szólni (amit beállítottam az androidos appban)? -
alain911
csendes tag
válasz
Janaboy #18063 üzenetére
Nekem is ilyen van a Samsung telómhoz és kiróbálta a Buds FE-t.
Nagyon kényelmesnek találta a Buds FE-t és ezért szeretne ilyet. Satbilan és fixen van a fülébe. Azt mondja kényelmesebb neki mint a Sony C500-as.Nem is értem hogy a Samsung hogy nem támogatja az IOS-es eszközökre is a termékét.
Szárasat nem szeretne. Az lenne a legfontosabb hogy kényelmes és stabil legyen.
-
alain911
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Barátnőm szeretne venni egy Samsung Buds FE-t... csak az a kis probléma van hogy Iphone telója van. Azt láttam hogy összepárosítani összelehet az iphonnal viszont a Galaxy Wearable apppot nem találtam a storeba...
IOS-en nem működik megfelelően a termék? Vagy van valami egyéb mód amivel a fülesnek a beállításait ellehet érni ? Vagy valami másik app kell hozzá?Köszönöm az infót és segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged