Új hozzászólás Aktív témák
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3598 üzenetére
Nincsmit
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3583 üzenetére
Annyiért megkapod az anc , zajszuros változatát is, nem a legerősebb ,de jobb mint a semmi [link]
muziker-tol közben megkaptam , visszajött szervizukbol a termekem , ugyan olyan állapotban , és működőképesen. Csehországban szervizeltek , közben muziker meg szlovák székhelyű , lehet ezért kellett 36 napot várnom rá, sokat utazott jobbra balra + karácsony és szilveszter is benne volt a történetbe , viszont reagáltak , meg hívtak hogy minden okê-e mikor visszajött , szóval lehet kicsit túl reagáltam a dolgokat . Minden esetre 36 nap nem kevés , Igaz hogy hatalmas üzletlánc ,és biztos sok visszaküldött , garis ugyintezesuk van,csak ugye ezt a vevőt nem boldogitja ettől függetlenül . Viszont így a végére úgy lettem vele,hogy jó áron vannak,meg gyors a kiszállítás , de ha gari kell,akkor 3-4 hét az átfutási idő . De mondom mégegyszer ,ebbe 2 nagy ünnep is benne volt. Intézkedtek végülis , és javítottak is, probléma elmúlt ,csak sok időbe tellett. Meg ok intéztek , fizettek a futárt mikor elvittek meg visszahozták az árut ,ami ritka. Szóval rendelj tőlük .. 20 év alatt mióta használok elektronikai eszközöket ,most került sor először gariztatasra , szóval ki lehet bírna ha becsuszik 1x,1x ez ilyen ügy,
-
ChoppR
tag
válasz
Peterhappy #3548 üzenetére
Első körben én is Skullcandy-t néztem, de nem tartják sokra a márkát 😎
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3558 üzenetére
Nincsmit
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3556 üzenetére
Van benne mikrofon, mint minden bt fejesbe majdnem.
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3553 üzenetére
Behringer HC 2000B
-
Strangers
tag
válasz
Konkréten ezzel nem de a márkával találkoztam, épp a mai nap adták vissza az árát a Médiában, Kb 2 hónapot bírt ki, soha többet!
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3550 üzenetére
Egy maximum árat adj meg azért
-
Kohautech
junior tag
válasz
Kacat
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #3527 üzenetére
Valakinek van esetleg tapasztalata Skullcandy Uproar-ral?
Jó áron mérik, de vajon megér ennyit?Előre is köszönöm az esetleges segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest