Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vaku topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3598 üzenetére
Nincsmit
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3583 üzenetére
Annyiért megkapod az anc , zajszuros változatát is, nem a legerősebb ,de jobb mint a semmi [link]
muziker-tol közben megkaptam , visszajött szervizukbol a termekem , ugyan olyan állapotban , és működőképesen. Csehországban szervizeltek , közben muziker meg szlovák székhelyű , lehet ezért kellett 36 napot várnom rá, sokat utazott jobbra balra + karácsony és szilveszter is benne volt a történetbe , viszont reagáltak , meg hívtak hogy minden okê-e mikor visszajött , szóval lehet kicsit túl reagáltam a dolgokat . Minden esetre 36 nap nem kevés , Igaz hogy hatalmas üzletlánc ,és biztos sok visszaküldött , garis ugyintezesuk van,csak ugye ezt a vevőt nem boldogitja ettől függetlenül . Viszont így a végére úgy lettem vele,hogy jó áron vannak,meg gyors a kiszállítás , de ha gari kell,akkor 3-4 hét az átfutási idő . De mondom mégegyszer ,ebbe 2 nagy ünnep is benne volt. Intézkedtek végülis , és javítottak is, probléma elmúlt ,csak sok időbe tellett. Meg ok intéztek , fizettek a futárt mikor elvittek meg visszahozták az árut ,ami ritka. Szóval rendelj tőlük .. 20 év alatt mióta használok elektronikai eszközöket ,most került sor először gariztatasra , szóval ki lehet bírna ha becsuszik 1x,1x ez ilyen ügy,
-
Kohautech
junior tag
válasz
fericske #3571 üzenetére
Még ha nem is jó minőségű , mert bőven van feljebb, úgy gondolom ez a minimum szint , hogy egy kicsit jobban szól mint egy alaplapi. En pl meg se vennêm , még olcsóbban sem, ha ezt a mércét nem ütné meg, kinek kell zajos,torz,dinamikátlan,mosott hang. még ócsóé se
inkább kimennék a kertbe madár csiripelėst hallgatni
-
Kohautech
junior tag
válasz
HoaryFox #3569 üzenetére
Azért hallod ugyan olyannak ,mert egyforma szintű a két eszköz . X-fi hd egy gyenge alig belépő szintű audionak számít ,ami jobb kicsivel az integrált realtek hangkeltőknél. Ja és windowsban, lejátszóban maximumra kell tenni a hangerőt , mert biteket vesztel, nem csoda hogy így használva a normalistol is rosszabbat hallotok.
-
Kohautech
junior tag
válasz
Kecsotam #3567 üzenetére
“Nálam is ugyanúgy az a tapasztalat, hogy Bt-on keresztül tényleg mérföldekkel szebben szól, mint vezetékes módban. Én ezt nem is értem,”
ez azért van , mert jobb minőségű dac+amp van a fejhallgatoba építve ,mint amire radugdusod vezetékkel. Egy külső jobb fêle dac/amp -al jóval tisztabb , dinamikusabb, hangosabb,részletesebb lesz vezetékről -
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3558 üzenetére
Nincsmit
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3556 üzenetére
Van benne mikrofon, mint minden bt fejesbe majdnem.
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3553 üzenetére
Behringer HC 2000B
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3550 üzenetére
Egy maximum árat adj meg azért
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterhappy #3548 üzenetére
Kacat
-
Kohautech
junior tag
Én is,de garanciás ügyintézés most volt először ,ahol megszivattak 36. Napig.. majd csak utána fogod szívni a fogad ha vissza kell küldeni valamit... és ez érvényes az elállåsra,és garanciàztatàsra is. Az biztos, soha többet en nem rendelek a muziker tol semmit,meg ti se ha jót akartok.
-
Kohautech
junior tag
válasz
Flickering #3506 üzenetére
-
Kohautech
junior tag
válasz
pulutodurumo #3494 üzenetére
Erősen azért nem, 2-3db, amitől meleg hangzású lesz kicsit a fejes, és szeretik is az emberek. Illetve meg van neki a kozep és magas hang is nagyon jól elszeparalva. Ne kezeljük úgy mint egy rossz beats fejest, mégiscsak az m50x a világ legtöbb stúdiójában alap felszereltség . Bt verziójaba korrekt dac/amp került , az tény hogy egy komolyabb külső dac/amp + vezetékes m50x be nagyobb a potencia, de ez nem hifi topic ugye. Meg sok embernek az m50x a. “Flat” hangzás . Egy semleges hangú fejes értékelésêhez,meglátni benne a jót ,már edzettebb fül kell. Nekem van m50x,m70X is pl , és két véglet a kėt fejes. Hiába jobb sokkal az m70X technikailag, tudom hogy 10 random emberből 8 az m50x et választaná, és megkérdezné hogy hol a mêly az m70X bol .
-
Kohautech
junior tag
válasz
capulet75 #3484 üzenetére
Én se... persze ha webshopjukban bármit rendeltem, azt már másnap oda tudták adni a futárnak .. érdekes akkor törik magukat hogy minnel hamarabb náluk legyen az ember pénze ...
mindenesetre ezek után nem hiszem hogy bármit is veszek tőlük ...
legutobb egy itthoni magyar bolt (ez is nagy) ,nagyon korrektül járt el,mikor kicseréltettem velük egy fejest (elalltam amit vettem,és másikat kertem ).naluk mindössze 2 napot vett ez igénybe , és kb 4db e-mailt .
toluk fogok vásárolni továbbiakban ( ha lesz kapható naluk is)
hangszerdiszkont.hu egyébként , nagyon gyorsak,és jó fejek voltak,futárt is ok intéztek minden lebonyolításánál .
. -
Kohautech
junior tag
válasz
capulet75 #3482 üzenetére
Muziker. Nem gondoltam hogy ez lesz, iszonyat nagy webáruház , rengeteg boltal. Sok mindent vettem náluk , de garanciazasra meg nem került sor,csak most. Karácsony és szilveszter előtt küldtem vissza az is biztos hogy be lassította a dolgokat. Ma végre kaptam konkrétabb ígéretet ,remelem betartják ,nem csak ígérgetnek . Persze úgy hogy megint fel kellett hívnom a zöld számukat ,és szerencsére egy férfi ügyintéző volt aki úgy néz ki teljesen helyeselte a kiakadasom,és intézkedett is,nemcsak azt írta e-mailben vissza mint a többi hogy 1 hónapjuk van intézkedni . Bár .. már a feljelentés jött volna,ha nem lépnek , mert lejárt az 1 hónap idejük is jogilag .
-
Kohautech
junior tag
válasz
DVDHooligan #3477 üzenetére
Igazából így mindig meg javítják ,vagy kicserélik újra , körülményektől függ . Előbb utóbb lesz egy teljesen jól működő fejesed
Minden ami elektronika bármikor be adhatja a kulcsot sajnos értéktől független , csak kellemetlen ugye ,hogy vettél valamit,és nem megfelelően működik ..
nekem meg rosszabb az esetem, vettem egy 100k-s audiophile vezetékes fejest, gyari hibás volt, visszaküldtem , és már egy hónapja csak a levelezgetesek, és jogi dolgok felsorolása történik , érdemben semmi sem
-
Kohautech
junior tag
Miért lenne bajban? Êpp az hogy nincs bajban egyáltalán . Elolvastad a cikket is ,vagy csak a címêt?
okosan is csináljåk.. 2020 ban első számú vásárlási forrás az internet,webshopok stb.. az üzletek csak azért kellettek hogy az emberek megismerjék,kipróbálják termékeiket . És mivel a bose világszerte ismert márka ,erre már nincs szükség . Arról nem beszélve hogy sok pénzt megtakarítanak a több mint 100 üzlet bezárásával .. fenntartási költségek,dolgozok kifizetése stb.. én is ha csak magamból indulok ki, kb 10 éve vásároltam bármit is utcára nyíló üzletekből . (Háztartási üzletek kivételével persze)
-
Kohautech
junior tag
válasz
esicyhun #3467 üzenetére
TV-be gyárilag borzalmas minőségű bt raknak. Ezért is szakadozik stb, gyenge a jel, gondolom nem 20m-rol tv-zel. Az hogy egy fejes tud aptx-et nem jelent semmit. A szinte észrevehetetlen késéshez aptx-ll kell, de azt a tv biztosan nem tudja, tehát felesleges is olyat venni hozzá. Maradnak olyan fejesek, amikben jó minőségű sbc/AAC chipek vannak, csak az a baj, ha az adó oldal ennyire gyenge, akkor szinte megöli a vevő képességeit is.
-
Kohautech
junior tag
válasz
HoaryFox #3461 üzenetére
Kicsit több mint 20,de kénytelen vagy kipótolni ,mert nagyon gyenge eresztesek vannak 20 alatt . Ez viszont jól meg van már építve , kényelmes , aptx tud, és 14 órát kibír ,nagyon könnyű , összecsukható utazáshoz , és 2 eszközre is tud csatlakozni. Ezeket nézve ennyit simán megér . [link]
-
Kohautech
junior tag
válasz
Apollo17hu #3455 üzenetére
Elavult , a bt 4.0 nem nagy eresztés , meg maximum sbc,AAC kodeket tudhat,és azt se jó minőségben . Észrevehető Hang csúszás szinte garantált .
-
Kohautech
junior tag
válasz
Apollo17hu #3453 üzenetére
Van, de sokkal butább , es kisebb hatótávolságú . [link]
-
Kohautech
junior tag
válasz
Apollo17hu #3451 üzenetére
Igen [link]
-
Kohautech
junior tag
Mindegy hogy 40mm, 45mm, vagy 50mm stb.. driver van benne, nem az határozza meg a hangminoseget . Egyik 110k -s vezetékes audiophile fejesemben is 40mm driver van. Nagy belső átmérőjű fulparna van rajta,nem lehet kényelmetlen ,hacsak nem extrém nagy füled van. Xm2 és jbl-en is műbőr párna van.
-
Kohautech
junior tag
válasz
csendes #3427 üzenetére
“Egyébként, ha van aptX (HD, LL), akkor nem szoktak AAC támogatást is betenni a fejhallgatóba.”
itt a lényeg ugye . Aptx, hd, ll, LDAC -os fejest kell venni androidhoz, (8+), és nagyon jó , korszerű , jól megépített sbc vevőset meg Apple -hoz. Aztán így nagy eséllyel nincs látható /hallható csúszás . -
Kohautech
junior tag
Azért késik a momentum mert a benne levő bt fogadó nem nagy eresztés, értsd , nem korszerű , lassú stb. Mint írtam a kodek használatát az oprendszer határozza meg, onnantól annál jobb hangod lesz, bármilyen kodek alatt is,minnel modernebb a vevő chip, kialakítás ,tervezése .
-
Kohautech
junior tag
Mindig az oprendszer dönti el, hogy a rá csatlakoztatott bt vevő milyen kodolast fog használni . Apple nêl sbc lesz ha jó minőségű a vevő a kisebb latency miatt, android esetében , ha tudja a vevő az aptx ll vagy LDAC ,akkor arra érdemes állítani . Ahogy írtam is fentebb, egy nagyon modern bt vel felvértezett FiiO btr3 képes Apple eszközökkel sbc keresztül , észrevehetetlen hang csúszást produkálni . És az ipados az sbc használta a FiiO esetében , hiába tud AAC mindkét eszköz ,ez nem véletlen .
-
Kohautech
junior tag
válasz
csendes #3417 üzenetére
sbc jobb, azért használja , nekem pl a kis FiiO btr3 , sbc keresztül , iPad dal , képes késês nélkül videót , akar játékot szolgáltatni . Ehhez kell a modern chip az adó oldalról is. Meg is lepődtem .. ( ugye kêsés jelen van nyilván , mivel bt technológia -rol beszélünk , értsd , emberi fülnek nem feltűnő késés, olyan alacsony .
-
Kohautech
junior tag
válasz
csendes #3389 üzenetére
Annál sokkal kevesebb azért
a 4.40 116 ms késése van a leggyengébb codekekkel, azaz AAC/sbc. Aptx-el pedig 102ms ha jól emlékszem , szinte hallhatatlan a különbség , és ezért mindegy neki az adó felöli tudás . Bár nem is tud a 4.40 aptx ll-t, de sikerült olyan jól megoldani nekik,hogy nem is kell neki.
-
Kohautech
junior tag
válasz
Bazsee71 #3378 üzenetére
Hogyne érnê meg, jóval komolyabb hangja van az m50xbt nek. Főleg ennyiért .. A késês pedig függ az adó oldaltól is, annyira nem zavaró filmezés közben , jateknal idegesítő inkább . Meg vannak olyan pc lejátszó programok amik a hangot a képhez illesztik, màr ha pc rol megy a film.
-
Kohautech
junior tag
válasz
chupacabra #3363 üzenetére
Ha csak zenehallgatás hoz kell (meg amúgy is), és nem kell zajszures, akkor en audio technica ath m50xbt fele nézelődnék, kategóriákkal jobb hangú ,mint bármelyik a felsoroltak közül .
-
Kohautech
junior tag
válasz
DonThomasino #3327 üzenetére
Probléma megoldva, Akkor vegyél egy olyat
-
Kohautech
junior tag
válasz
DonThomasino #3325 üzenetére
Azt írod nincs a tv-be Bluetooth ,akkor hogy akarod használni bt fejessel?
-
Kohautech
junior tag
válasz
DonThomasino #3313 üzenetére
Sennheiser HD 4.40 BT
-
Kohautech
junior tag
válasz
Capricornus #3317 üzenetére
Az a fejes késni fog video tartalom,játék mellett, nem lehet vele mit csinálni .
Ha nem jelzi alapból a toltottseget ,akkor az olyan fajta.
-
Kohautech
junior tag
válasz
cicur99 #3303 üzenetére
214.24 euró a sarcokkal és szállítással a vége úgy számold ,most néztem meg. (Ha amazon.com rol rendelned )70.699ft + Európán kívüli nem kevés szállítási idő . Garancia is szinte olyan mintha nem lenne. Érdemesebb megvenni [link] Innen 2 munkanap szállítással , rendes magyar garival.
-
Kohautech
junior tag
-
Kohautech
junior tag
Fogalmazzunk inkább úgy ,hogy a Sony xm3 dinamikusabb, melegebb hangú,hatásvadász hang, a bose pedig nyugodtabb,kiegyensúlyozottabb,kevesebb méllyel. Az áll leejtős hang azért a vezetékes fejes+ dedikált dac+amp nàl kezdődik ,aztán annak is vannak fokozatai nem is kis mértékben .
kicsit viszonyitas alapon ,egy jobb 20k-s vezetékes fejes Hangminősége az xm3 és bose qc35ii,700.
-
Kohautech
junior tag
-
Kohautech
junior tag
válasz
Blackhole13 #3263 üzenetére
Legalább biztosítva van így a stabil, szakadás mentes kapcsolat.
-
Kohautech
junior tag
válasz
Blackhole13 #3260 üzenetére
Ez szerintem nem fog kezelni bt usb eszközt ,de azért nézd meg a manualt hátha .
-
Kohautech
junior tag
válasz
Blackhole13 #3254 üzenetére
Ha a tv-d tudja kezelni az usb eszközöket akkor csak egy bt vevőt kellene venned, de hogy kezeli-e azt neked kell megnézni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest