- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
válasz
muflon1122 #398 üzenetére
Ha nincs útban a vezeték, szerintem maradjatok annál! Normális vezeték nélkülit nem kapsz 50-alatt. Oké hogy csak néha kell, de az akkor is legyen jó. Ennyi erővel elég Trabant is ha csak havonta egyszer használod, vagy egy ezer éves képcsöves tv, mer hogy csak esténként használod...
Én amúgy EZT használom. Nagyon szépen tisztán szól, fasza méllyel. Plusz 2 fejhallgatót is tud kezelni. Igaz ebben az esetben úgy 80 körül áll meg az ára. Amit szerintem baromira megér. Egy gagyi fejhallgatóval, szar lesz a film élmény is.
-
tucsok.
senior tag
válasz
muflon1122 #398 üzenetére
Szívesen
-
muflon1122
újonc
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Mindenképp visszajelzek, ha lesznek tapasztalatok a fejhallgatóról!
-
tucsok.
senior tag
válasz
muflon1122 #396 üzenetére
-
muflon1122
újonc
Jujj! Olyan nincs esetleg ami ilyen kis pénzért csak kicsit sistereg?
Mivel rögvest kettőt vennék, arra a napi egy filmre, ha picit cicerél kibírnánk.
-
tucsok.
senior tag
válasz
muflon1122 #394 üzenetére
Szia!
A probléma, hogy ebben az ársávban csak sistergős fülest kapsz rádiósban, vagy esetleg a fentebb linkelt JBL jó vétel Bluetooth fülesként, de csak akkor jó ha tudja a tv a Bluetooth technológiát.
Én ezt használom jó ideje (nem sistereg) [link]
Kicsi az adó, elemmel megy, sokáig bírja stb. -
muflon1122
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Kedvesemnek szeretnék meglepetés fejhallgatót születésnapjára.Sajnos nőként a sok műszaki információ vajmi keveset jelent nekem.Amit viszont nagyon szeretnék (persze két darabot), egy egyszerű fejhallgatót, ami valamilyen vezeték nélküli megoldással egy kényelmes viseletet jelent egy 1:20 perces filmnél is. Nagyjából ennyi időt lenne naponta használva, nem többet. Miután cseppleányunk nyugovóra tért, zaj nélkül filmeznénk egyet. Nem szeretnék vagyonokat költeni rá, mert nem lenne kihasználva. Nagyon szeretjük a mostani vezetékes fejhallgatót is, de a kábelek rendre csomózódnak pihent állapotban is. Hátha még a kicsi lány megtalálja... Ha tudnátok tanácsot adni, hogy 15-20 ezer forint között milyen típust nézegessek, nagyon hálás lennék.
u.i.: a mostani fejhallgató egészen betakarja a fülünket, ha lehetne ilyet szeretnék! Egy Samsung UE40F6320 tévénk van, ha ez segít valamit
Előre is köszönöm a segítséget! -
bengerke
csendes tag
Bluedio T3-al van valakinek tapasztalata?
-
bengerke
csendes tag
Sziasztok!
Olyan BT fülest keresek utcai használatra, amellyel tudok rádiót is hallgatni, tehát van benne beépített FM rádió. A cél az lenne, hogy ne kelljen kábeleznem a mobillal, ha rádiózni szeretnék, illetve ha lemerül a teló vagy épp nincs nálam, akkor is tudjak legalább rádiót hallgatni, ár egyelőre nem szempont. -
Joshi
titán
Nekem egy AKG K845bt van és szerintem nagyon jó kis fejhallgató az árához képest, csak ajánlani tudom.
ui.: én csak Bluetooth fejhallgatót vennék, rádiósat kerüld.
(#375) Murphys2 30k-ért nem tudok, de az előbb ajánlott AKG K845bt hozza az elvártakat igaz 60k-ért. Én azt mondom hogy megéri az árát. Egyébként a vezeték nélküli kapcsolat még sokáig nem lesz tökéletes, de a BT fejesek már egész jók 50k-tól fölfele.
-
mailfr
csendes tag
köszi, utána nézek
-
mailfr
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy fejhallgatót?
kritériumok:
jó minőségű hangzás
teljesen körülölelje fület,
könnyen tölthető
általános használatra lesz (film, zene, játék)
kényelmes
hatótáv, min 5-6 méter
ár: kb 50, de max 80Előre is köszi
-
motown5l
senior tag
Jaybird Bluebuds x2 -t neztem ki.De sokan irtak hogy tul nagy.Es a toltese is eleg nehezkes
-
motown5l
senior tag
Sziasztok .Betron BT1050 rol hallotatok mar valamit.?Erdemes megvasarolni?
-
Murphys2
tag
Sajnos én is ezt látom. Az ajánlott JBL fejhallgató is a külföldi tesztek alapján a zene elindításánál és leállításánál (nekem pont ez lenne a lényeg) alapzajt produkál.
Néhány éve próbálkoztam rádióhullános fejhallgatókkal is, de a tabletek korszakában az már nem igazán tekinthető mobilnak, és az alapzaj kialakulása is bármilyen egyéb eszköz bekapcsolásával elindult.
Néhány év múlva újra nekifutok a témának, hátha... -
dorika87
őstag
válasz
#21346560 #378 üzenetére
Igen, ezt tudom jól. Néztem is, de nekem ez így sokat nem mond. Mert az E40BT egyértelmű, hogy bluetoothos, de a sima E40-nél is fel van tüntetve, hogy bluetooth. Szóval még így sem tudtam megállapítani, hogy mi a különbség a kettő között.
Azt tudom, hogy a 40BT is kompatibilis iphone/android készülékkel, szóval azért mert nincs oda írva attól még tudja. A garancia egyedül ami szembetűnő nekem, egyiknél 1 év másiknál 2 év. -
Murphys2
tag
Sziasztok!
Ha bárkinek is sikerült már alapzaj mentes bluetooth fejhallgatót venni 30.000 ft alatt, akkor a típusát írja már le ide legyen szíves. Nyelvtanuláshoz kellene, így az átvitt frekvencia nem lényeges. A hangot ki-be kapcsolgatom folyamatosan, ahogy a lecke megkívánja. 2 db panasonic és egy ismeretlen gyártó fejhallgatóját kipróbáltam (Típust már nem tudok, egyből vittem vissza őket), de olyan irtózatos alapzajuk volt, hogy a halk zenét is átsípolták. Csak hangos zenehallgatásra voltak jók.
Lehet, hogy maradnom kell a vezetékesnél? 2 évente veszek egy JVC HA-RX300-as vezetékes fülest néhány ezerért, és amikor szétkopik a szivacs rész, veszek egy másikat. Most is szétkopott, így gondoltam jöhet egy bluetoot-os. De a bőséges kínálat ellenére a minőség katasztrófa.
-
yabba
aktív tag
Sziasztok,
Anyukám szeretne venni egy vezeték nélküli fejhallgatót apunak, mert ő nem szeretné együtt hallgatni vele a sportközvetítéseket. További igény, hogy legyen rajta mikrofon is, mert anyu viszont az asztali számítógéphez használná Skype-hoz.
Tudnátok ajánlani valamilyen terméket? Nem baj, ha nem kristálytiszta hifi a hang, de jól használható legyen. Eredetileg rendelt egy 6 az 1-ben, vagy 8 az 1-ben csodát valami csomagküldő szolgálattól, de az azonnal ment is vissza, mert zajos, zúgós használhatatlan volt.
Köszi.
-
milszab
senior tag
Priviben én is hasonlókat mondtam neki... Normális vezetékeset lehet venni ennyi pénzből. Amúgy nekem is Sennheiser van, igaz 165-ös. Bazi szép, tiszta, fasza mély hangja van és baromi kényelmes. Nem nyomja a füledet. Van hogy megnéztem egymás után vele 3 filmet is. Aksi is 16 órát simán bírja
-
tucsok.
senior tag
válasz
NHeidfeld #369 üzenetére
15ezerért esélytelen. A sistergés olyan 50ezer felett múlik el, nekem sennheiser rs-160 fülesem van, merem ajánlani.[link]
Ennek a legkisebb az adója, elemmel is működik, kényelmes akár 2órán keresztül is, és cserélhető a füles szivacsa.
15-ért megfelelő minőségű vezetékest csak használtan fogsz kapni szvsz.
-
dorika87
őstag
válasz
NHeidfeld #369 üzenetére
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy tv-nézéshez illetve zene hallgatáshoz és zenéléshez (szintetizátoron) egyaránt milyen vezeték nélküli fejhallgatót ajánlotok? Nézegettem az AKG 912-t és a 915-öt, vagy esetleg egy Sony MDR-811RK?
Olyan is megfelelne ami jack kábellel is működik egyaránt ha éppen nem vezeték nélkül szeretném használni.
Ui. lehet bluetoothos is (pl? JBL E40bt megfelel erre a célra)Van különbség vezeték nélküli és bluetooth fejhallgató hangzása között?
-
NHeidfeld
újonc
Sziasztok!
Egy kicsit speckós kérésem/kérdésem lenne hozzátok: Barátnőm szeret zongorázni és otthon egy digitális zongorával gyakorol. Viszont, hogy ne zavarjon senkit, fülhallgatóval szokott játszani, de ami most van neki, az nagyon kényelmetlen és vezetékes, ami eléggé zavaró zongorázás közben.
Tehát a kérdés: tudtok olyan kényelmes és vezeték nélküli fejhallgatót ajánlani, ami elsősorban tiszta hangot ad (nincs alapzaja), és használható egy ilyen elektromos zongorához? Egyébként maga a zongora elég profi, yamaha (azt hiszem DGX-650), USB és jack kimenettel is rendelkezik (bluetoothról nem tudok..). Lehetséges, hogy kell átalakító egységet is venni? Ja, igen, a legnagyobb szűrő az ár... olyan ~15 ezrem lenne rá. Ha esetleg ebben a kategóriában csak vezetékest tudnátok ajálani, azt is meghallgatnámMinden választ köszönök előre is!
Üdv!
NHeidfeld -
EnnDii
újonc
Szia, megrendeltem a fülest meg a bluetooth adapter is http://www.aqua.hu/gembird-vezetek-nelkuli-usb-adapter-bluetooth-nicw-u5-344534.html . Kipróbáltam win7-es gépen ment is, de win 8.1-es asztalin akarom használni, és itt problémákba ütköztem, elvileg win7-ig ajánlott a készülék, és csak 8-as drivert találtam hozzá, amitől telepítés közben csak úgy lekapcsol, tudtok segíteni, köszi
-
milszab
senior tag
Van jack dugós Bluetooth transmitter is. Ha valakit érdekel keressen meg privátban. Szerintem sokkal jobb választás mind tv-hez, mind pc-hez.
-
EnnDii
újonc
Sziasztok, vezeték nélküli fülest szeretnék, asztali géphez, és esetleg mobilhoz is.
Korábban ajánlotta itt valaki a Philips SHB7150 kb 20 ezer Ft-ért, de sokan dicsérték a JBL Synchros E40BT is, ez kb 25 ezer, nos vegyem inkább az utóbbit? Azt jobbnak tartjátok? Köszi -
dorika87
őstag
Sziasztok.
Bluetooth-os fejhallgatót szeretnék vásárolni. Nem vezetéknélkülit hanem kifejezetten bluetooth-osat, mert így notebook-hoz és telefonhoz is tudnám egyaránt használni.
Eddig ezeket a típusokat nézegettem, melyeket még nem volt alkalmam kipróbálni.
Melyik ajánlottabb hangzás szempontjából? (szép tiszta hangzást szeretnék, és legyen elég basszusa is)
JBL SYNCHROS E40BT
JBL J56
Sony MDR-Zx330BT -
1899
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan - szerintem viszonylag bonyolult - kérdésem lenne, hogy milyen vezeték nélküli fejhallgatót érdemes vennem, ha egyszerre szeretném használni:
- okostelefonnal és
- ezzel a TV-vel: http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/ue40j5200-p314479479/#termek-leiras ?
A kérdést az bonyolítja, hogy a TV-be sajnálatos módon nem építettek be analóg audio kimenetet csak optikai hangkimenet van rajta, illetve a vezeték nélküli füles csatlakoztatására gondolom (?) a Wifi-t is lehetne használni... (Az optikai - analóg átalakító egy megoldás lehet, de hátha valakinek van jobb ötlete.)
Köszi előre is a segítséget! -
dodoroli
aktív tag
Hölgyeim és uraim!
És megjött JBL Everest 300 azt kell,hogy mondjam első bekapcsolás és párosítás Samsung GN4-el flottul ment.De ahogy ez szól aztaq
Szinte nem is érzem,hogy a fejemen van nem fárasztó nem nyom, nem recseg ropog,nagyon jól összerakott fejes és igényesen becsomagolt darab.
A hangerő több mint elég szerintem,dinamika huhhh ott van magasai egy hangyányit lehetne több,de eq-val orvosolható.Alacsony hangerőn kellő dinamikát prezentál a bluetooth hatótáv na az se semmi már a másik szobában vagyok és még mindig szól.
Szerintem jó választás volt. -
P.Gabi
csendes tag
Üdvözletem
Edzéshez keresek fejhallgatót. Tehát ilyen alkalmankénti max 2 órás használatról lenne szó. Az árkategória amit gondoltam érte az ilyen 15 000ft-ig vagy akörül.
Tudnátok ajánlani esetleg valamit ebben az árkategóriában?köszönöm a válaszokat.
-
B1T3
addikt
Üdv!
Nagyon nem mozgok otthonosan a bluetooth-os fejhallgatók világában. Itt vannak meglepően jó ár-érték arányú fejesek, mint a vezetékesnél, amelyek bírják a strapát is? Edzéshez kéne egy, hogy inkább saját zene duruzsoljon a fülemben, és szeretném olcsón megúszni, amennyiben van erre lehetőség, mert tényleg csak arra a heti szinten relatíve rövid időre kell, amikor ráadásul nem is tudok 100%-osan a zenére koncentrálni.
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
TV-hez keresek apum részére egy vezeték nélküli fejhallgatót, bluetooth nélkülit, mivel a TV nem támogatja.
Elsőre ezt néztem ki:
[link]Előre is köszi.
-
herdsman12
őstag
válasz
giorgiosixx #353 üzenetére
Köszi.
-
giorgiosixx
tag
válasz
herdsman12 #352 üzenetére
Maginon (nekem ez a no name kategoria) [link]
-
herdsman12
őstag
válasz
giorgiosixx #323 üzenetére
Lehet tudni a pontos tipusát az Aldi-s fejhallgatónak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest