Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Akkor egyrészt tisztázzuk, hogy sikló vagy golyós csapágyról van szó. Szerintem szűkítsük a zsírozható / olajozható csapágyak körét a sikócsapágyra, a golyós igen macerás lenne.
Nem tudom, hogy Te mennyi ventit kentél már újra, feltételezem, hogy legalább annyit, mint én (több tucatot). Újraolajozásnál nem láttam, hogy por ragadt volna bele, azért kellett újraolajozni, mert elkezdett zörögni. Mint említettem, zsírral is próbálkoztam régebben, de az sűrűségéből adódóan nem folyt be a kenendő felületek közé, így azon kívül, hogy megfogta a ventit, nem csinált semmit.
Mod:
Levegőn valóban kiszárad, ezért szükséges a 3-4 hónapos újrakenés. Melegített zsír hol hoz létre filmréteget? Addig rendben van, hogy fel kell melegíteni, és úgy talán befolyik a tengely és a persely közé, de ha ott forgó mozgás indul, nem jön létre a lényeg; a mozgó felületek közötti filmréteg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest