Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
őstag
Vinyók terén hogyan csökkented a zajt?
Nekem végre sikerült elérni, hogy az energiaellátással lekapcsoltassam 3 perc után a vinyót.
A rendes 'nagy' vinyómmal egy darabig nem akarta lekapcsolni, úgyhogy először egy régi kis 6GB-s Quantummal próbáltam ki.
A kis Quantumot teljesen lekapcsolta, úgy, hogy egyáltalán nem volt hangja a vincseszternek, és persze a gépnek sem.
A 80GB-s Maxtort most már le tudom kapcsoltatni az energiaellátással, de annak a lekapcsolás után is marad valami kis cicergő
hangja.
Ez talán valami elektromos-zaj, bár felrakott ház oldallal egyáltalán nem hallani a billentyűzet mellől.
Csak a vinnyóhoz egészen közel hajolva hallani ezt a zajt.
Ezeket a sorokat most úgy gépelem, hogy egyáltalán nincs semmi hangja a gépemnek, mert lekapcsolta az energiaellátás a HDD-t.

Sokkal jobb a számítógépet úgy használni, hogy 'nincs bekapcsolva', őőő akarom mondani nincsen hangja!

Ha meghozzák az alkatrészt a HDD némítómhoz, akkor járó HDD mellett sem lesz hangja a gépemnek remélhetőleg.
Veriakilis
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

hangja.