- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Philips LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Veriakilis #611 üzenetére
Ezeket a sorokat most úgy gépelem, hogy egyáltalán nincs semmi hangja a gépemnek, mert lekapcsolta az energiaellátás a HDD-t.
nekem sajnos nem lehet a rendszervinyót kikapcsoni, akkor sem, ha bőven csak a memóriát kellene használi. a windows mindig matat rajta valamit. még akkor is ha a szolgáltatások nagyrészét letiltom, se hálózat, se indexelés se semmi. viszont a tár és a hurci vinyót kilövi szépen.
én egyelőre csak (ventillátorhoz kapott) szilikon alátéteket raktam a vinyók és a keret közé, nagyságrendel csökkent a vinyó hang. szerencsére a kis seagate-m nagyon halk (a raptor is de meg kell hagyni tud seekelnide messze nem zavaró) bár nulla háttérzaj mellett biztos nem ezt mondanám
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis #611 üzenetére
vannak klf. megoldások, de mind pénzbe kerül 5-10 k/HDD - és ez nem kevés
szerintem a legjobb és legolcsóbb megoldás a típus gondos megválasztása ill. a szerencsés belenyúlás (nekem pl. a bolti gépben van egy olyan Samsung IDE, ami egyszerűen csak hihetetlen - de nagyon kecsegtető a 2,5'' próbálkozni - perwsze egyiksem a sebességhajszolók megoldása, de nekem még soha nem okozott gondodt, hogy nem halálpörgővillámgyos lemezeket használok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejlesztői traileren a MOUSE: P.I. For Hire
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest