- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Nálam se sok jött hi...
Van egy Thermalright, ami (gyári lap szerint -[link]-) MST-9775-ös hűtővel együll 56mm de sztem ez elítás...
Azt tudom, hogy Zalman Fatal1ty procchűtő éppen befér, az meg 65mm így jött ki a magasság...
Persze, ha lemondanék homméd terveimről, miszerint még két vinyó vogadására teszem a házat alkalmassá, akkor megjátszható volna, hogy alaplaptálca betolása után rakok rá hűtőt, úgy meg van hely sztem még Ninjának is...
én is vízben gondolkodtam, de nem lessz rá pézem...
A kompakt pumpák mind 25k-k...
Mivel ez egy hordozható PC lessz, ezért módosítottam elvárásaimat, és ''nem teljesértékű'' PC-t építek, ami celka procit, és a legolcsóbb HD kimenetes VGA-t (6600GT) jelenti...
A böjtre pedig ezért van szükség: [link]
Azért kössz, hogy megnézted...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- BMW topik
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Eladó ROG Strix Helios GX601
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest