- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen videókártyát?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Házi hangfal építés
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Nálam se sok jött hi...
Van egy Thermalright, ami (gyári lap szerint -[link]-) MST-9775-ös hűtővel együll 56mm de sztem ez elítás...
Azt tudom, hogy Zalman Fatal1ty procchűtő éppen befér, az meg 65mm így jött ki a magasság...
Persze, ha lemondanék homméd terveimről, miszerint még két vinyó vogadására teszem a házat alkalmassá, akkor megjátszható volna, hogy alaplaptálca betolása után rakok rá hűtőt, úgy meg van hely sztem még Ninjának is...
én is vízben gondolkodtam, de nem lessz rá pézem...
A kompakt pumpák mind 25k-k...
Mivel ez egy hordozható PC lessz, ezért módosítottam elvárásaimat, és ''nem teljesértékű'' PC-t építek, ami celka procit, és a legolcsóbb HD kimenetes VGA-t (6600GT) jelenti...
A böjtre pedig ezért van szükség: [link]
Azért kössz, hogy megnézted... -
TESCO-Zsömle
titán
Üdv mindenkinek!
Bár ez passzív hűtésről szóló topic, az ilyen témában forgolódók tapasztaltabbsága miatt, és nem utolsó sorban, mert nem találtam alkalmasabb topic-ot, itt fedném fel problémámat!
Nos!
Mint az az intermezzoból kiderült, nem feltétlenül passzív hűtésre volna szükségem! A feltétel sokkal idegölöbb! Szándékomban áll venni egy Aspire X-Qpack házat, amibe a kivehető alaplapi tálca miatt nem lehet 6,5 cm-nél magasabb hűtőt rakni!
A feledet adott!
Mondjatok nekem 6,5 cm-nél alacsonyabb hűtőket! Minnél halkabb, annál jobb! Ha alapjáraton hangos, de kimagaslóan jól hűt, viszont leszabályozva néma, az is jó!
További előnyt jelent, ha HeatPipe-os, vagy ha 12 cm-es házhűtőt lehet rá rökzíteni (Scyte S-FLEX)
De vigyázat!!! A hűtőblokk ventillátorral együtt sem haladhatja meg a 6,5 cm-es magasságot!!!
Előre is Köszönöm fáradozásaitokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- SUSE Linux
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest