- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
MikroTikker
tag
válasz
cyberkind #43340 üzenetére
De, már le is ment a casting, július elején-közepén, most már kb meg is vannak azok, akik majd a beszavazókban lesznek, meg pedzegették már az új kategóriákat, lehet, hogy lesz anya-lánya, meg szűzfiú is
Szóval küszöbön a VV5, be ne zárjátok a topikot, pár hét és kezdődik, igazából csodálom, hogy még nincs tele a város plakáttal, lassan itt az ideje, hogy beharangozzák, mert már júniusban bejelentették, hogy már augusztusban indulni fog, meg sem várják vele az őszt.
Szóval a VV5 közeledik, a VV5 szereplői pedig - még - köztünk járnak -
Dyrtyho
őstag
válasz
cyberkind #37664 üzenetére
Hogy hányadik filmkocka,és hogy hányadik percnél van,azt konkrétan nem tudom,mert én még nem láttam a Hellboy 2-t,de ezek után,hogy ő is szerepel benne,már meg se akarom nézni.Sőt a drága látos Olivér még a Szereplő gárdába is ott van.Figyelitek ?
Starring: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Alexander, James Dodd, Thomas Kretschmann, Luke Goss, Jeffrey Tambor, John Hurt, Roy Dotrice, Anna Walton, Jamie Wilson, Brian Steele, Iván Kamarás, Ferenc Elek, Szonja Oroszlán, Oliver Simor
Amúgy időközbe megtaláltam az egyik előzetes képkockánál Simor Olivérkét,nem tudom,hogy felismeritek-e,de segitség kép bekarikáztam a képen Olikát
-
rien
senior tag
válasz
cyberkind #36469 üzenetére
én erre nem innék mérget
a valóban fizetőképes réteg, aki sms-re hegyekre tud költeni és valóban költ is ilyen hülyeségekre az szerintem pl. a Tabáni Istvánra szavazó középkorú (40+) elsősorban nőkből álló réteg akinek kurvára nem fog bejönni alek, hanem a jóképű, szegény sráccal fogják megnyeretni -
-
Motion_Blur
félisten
válasz
cyberkind #34976 üzenetére
Értettem
bővebben: az a baj hogy nem emlékszem már azokra a szériára, de mintha akkoriban nem lógott volna ki ennyire a lóláb, mint a mostani részben. vagy az internetes közösség lehet hogy még ennyire nem volt ráállva hogy lebuktassa őket (jerzy gatya csere, stb..).. szept. 11-et meg adom. focihoz nem értek
-
Motion_Blur
félisten
válasz
cyberkind #34432 üzenetére
Béla már felajánlotta neki, hogy mehet hozzájuk lakni
Jól halottam a háttérben a vonatot? Mintha a Villa mellett zúzott volna el annyira hangos volt, reggel korán van legalább ébresztőjük
Bré arról beszél hogy ha kijön, kiad egy duplalemezt.
"Egyik fele lesz a bűnözéses..."
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged