- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
Egyébként dacból tette Attila amit tett és teljesen jogos amen
Te is ezt tetted volna a helyében ??(#49394) Gyufaaa: Egyébként most, hogy mondod, teljesen kinézem én is belőle. A kamerák előtt éjjel tart egy nagy mészárlást. Tipikus ilyen elő tünetei vannak eddig a csávónál
(#49396) darál0w: az a bizonyos befejező mondat, nagyon szemet szúrt mind a kettőnknek
vigyázzunk ezzel a F34R fórumtárssal is, ki tudja mi lappang benne
... lehet ő Ati öccse, vagy épp bátyja -
-
moma
őstag
szerintem max úgy lehetett volna esélye, ha nem lenne egyáltalán kommunikáció ki be. és addig torzult volna a kis visszajelzés nélküli belső valósága valamelyik csajnak, hogy kitalálta volna magának, hogy egy jópofa dolog lehet, hogyha megadja ennek bandinak, amit akar és szimpátiát váltana ki a nézőkben. de amiatt, hogy gondolom megint rengeteg infot fognak kapni kívülről, azért nem veszik el a realitás érzéküket ennyire. pl az, hogy megnézhetnek összefoglaló részleteket azért egy elég nagy reality check. ott kívülről nézve egyből nyilvánvaló lesz, hogy ez kínos és nem jópofa. az sms-ekről meg ne is beszéljünk.
-
SzlobiG
félisten
Ránthatna...
Nesztek a melindátok, ha még nem volt.
-
-
Dyrtyho
őstag
Én tegnap kb 2x-3x belenéztem az ÖsszeEsküvök élő kamerás adásába,kétszer itt gépen néztem,1x pedig a Pro 4 tévén olyan hajnali fél1 körül,hát igen,a különbség erősen látszik a két műsoron,az ÖsszeEsküvök még liveba se vicces,az RTL-é viszont az,az legalább fél4ig lekötötte a figyelmem
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest