Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- HTPC (házimozi PC) topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
Petzval #9742 üzenetére
Szia!
Az a helyzet, hogy cseréltem volna más márkára, de nem nagyon hajlottak a dologra. Rám akartak sózni egy CM Elite Power 500 tápot, ami finoman szólva sem túl jó, és még volt egy chieftec iArena, esetleg még volt LC Power (de az itthon is van), és egyéb sok sok gagyi cucc, így a legjobb megoldásnak ez bizonyult. Nem tudok sok infót mondani a CoolerMaster GX450-ről, mert én nem ismerem ezt a tápot, a tesztek alapján ezt ajánlották nekem a másik tápos topicban a srácok, tehát nem tudom, hogy milyen védelmek vannak benne... de végül is eddig jól üzemel, csak vannak vele ilyen "problémák", és mint látjuk ez nem egyedi eset, szóval én már biztosan nem fogom senkinek sem ajánlgatni a gx450-etEgyébként a régi GX450 ami erőteljesen adott sokféle hangot, az elég stabil feszültségeket adott le. Gondolom akkor ennek sem az a baja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest